Új hős is érkezik, de elsősorban az újonc játékosokra fókuszál a hatalmas frissítés

Új hős is érkezik, de elsősorban az újonc játékosokra fókuszál a hatalmas frissítés

Egy nagyobb frissítés érkezik a játékhoz, ami nem csak az új játékosoknak segít majd sokat, de a régi motorosoknak is jó néhány újdonságot hoz majd.

Ahogyan arra számítani lehetett a Valve nem hagyja ki a ziccert, és a DOTA: Dragon's Blood anime megjelenése után egy nagyobb update is érkezik. Elsősorban pedig az újonc játékosoknak szeretnének segíteni, hogy minél könnyebben és gyorsabban megértsék, valamint elsajátítsák a játékot. Nem volt egyszerű dolguk a fejlesztőknek, hiszen egy nagyon mély, és többféle mechanikával megáldott alkotásról van szó a Dota 2 esetében. Ezt mégis igyekezték a lehető legátláthatóbbá tenni, így jó néhány extra funkció bekerül majd a játékba.

Modernizált Shop

Valljuk be, a bolt vagyis a shop átböngészése az egyik legelrettentőbb dolog egy újonc számára. Emiatt a frissítés révén egy modernizált és praktikus, valamint nagy segítséget nyújtó verzió is elérhetővé válik bárki számára. Ezzel együtt minden hős kap egy új guide-ot, hogy miket érdemes hozzá megvásárolni.

Új játékosoknak szóló feladatok

Ez egyszerű kis feladatokat takarnak majd, mint wardolás, courier használat, teleportálás stb. Ezáltal is segítve az új játékosokat, hogy minél több mindent, minél ésszerűbb módon tanuljanak meg.

Új jutalmak

Összeállítottak egy olyan jutalmazási rendszert, mely a fentebb leírt célok teljesítéhez kapcsolódik, így az elvégzett feladatokért különböző extra dolgokat szerezhetnek be.

Szójegyzék

A játékkal kapcsolatos információkkal teli szószedet emészthetőbb formában jelenik majd meg a játékon belül. Ezáltal sokkal könnyebben lehet navigálni a különböző témák között, és jóval egyszerűbben lehet megismerni a hősöket, tárgyakak, éületeket, mechanikákat és a többi.

Új játékos mód

Ez nagyjából a Limitált mód alapjaira épült, hiszen itt is egy kisebb adag hősből választhatnak majd az újoncok, és elsősorban a játék alapjait igyekszik megtanítani nekik ez a verzió. Bármikor ki lehet belőle lépni és még csak büntetést sem kap érte az ember. Azt szeretnék elérni vele, hogy bátran kísérletezzenek a játékosok, és kipróbáljanak mindenféle új dolgot gond nélkül. Ha egy játékos kilép, egy bot azonnal átveszi a helyét. Aki soloban keres ilyen meccset, az csak solo játékosokkal találkozhat össze. Ha viszont valaki társasággal együtt keres ilyen mérkőzést, akkor a rendszer azonnal bedobja őket egy botok elleni összecsapásba. Ilyenkor nagyjából a Turbó mód szabályai lesznek érvényben. Természetesen a botokat az elmúlt időszakban elég sokat fejlesztették, így alacsonyabb és magasabb szinten is intelligensebbek lesznek.

Emellett az egyik legfontosabb hír, hogy mostantól kezdve a smurf fiók eltiltást jelenthet a játéktól. Leginkább azokra a fiókokra koncentráltak, melyet a mai naptól kezdve hoznak létre a közösség tagjai. Persze ez nem jelenti azt, hogy régieket nem fognak bannolni. Ha pedig valakit smurfölésen, boostoláson vagy fiókok eladásán kapnak rajta, akkor nem csak az aktuálisat, de a fő felhasználói fiókját is kibannolják.

Egyébként a 7.29-es update április 9-én érkezik a Szingapúr Major után, melyben a balance mellett egy új hős is feltűnik majd. Bővebben az újdonságokról itt olvashattok.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!