Kijött a Y6S1.1-es frissítés, amiben javították a recoil és a kés exploitot

Kijött a Y6S1.1-es frissítés, amiben javították a recoil és a kés exploitot

Egy kis ideje már elérhető a Rainbow Six Siege-ben a Y6S1 patch, melyet leginkább a Crimson Heist néven ismer mindenki, azonban nem várt hibák adódtak az élesítését követően. 

Erre viszont a fejlesztők gyorsan reagáltak, már csak azért is, mert egyre több visszajelzés érkezett a játékosoktól a problémákat illetően, és ezek közül is kettő nagyon bosszantónak bizonyult. Nem sokkal ezután maga a Ubisoft is megerősítette, tényleg létezik a recoil és a kés exploit is.

A recoil (fegyverek visszarúgása) kapcsán egyre többen arról számoltak be, hogy bizonyos időközönként egyszerűen kontrollálhatatlanná váltak a fegyverek, és olyan szinten rúgtak vissza picit hosszabb ideig tartó tüzelés közben, hogy már-már összevissza lőttek tőle a játékosok. Az alábbi videóben lehet látni mennyire kiszámíthatatlanul viselkedett egy-egy puska:

Szintén nagy port kavart a knife peek exploit (késeket érintő galiba), hiszen ezáltal túl sok információt szerezhetett az ellenfél, miközben egyesek leanelni (kihajolni) próbáltak a falaknál. Az egyik korábbi észak-amerikai profi játékos és caster, Michael “KiXSTAr” Stockley egy tweetben mutatta be miként is működött ez az exploit:

A hibák sora viszont még nem ért véget, mivel a játékosok problémákat tapasztaltak a meccs cancel funkció esetében is. Ilyenkor ugye azért mondják le a meccseket, hogy nehogy négy az öt ellen játszanak, ha valamelyik félnél az egyik ember nem töltődne be. Ezzel egyébként egyesek vissza is éltek például a profik ellen. A jó hír az, hogy a Y6S1.1-es fixeket tartalmazó patch minden ilyen hibát orvosol a játékban, és szerencsére március 25-én este PC-re már élesítették is, viszont a PlayStation és az Xbox felhasználóknak még várniuk kell rá, pontos időpont pedig egyelőre nincs.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!