K&H MN3B LoL: Ezt a három csapatot nézheted ma élőben!

K&H MN3B LoL: Ezt a három csapatot nézheted ma élőben!

Három csapat maradt, de csak ketten juthatnak be az alapszakaszba.

Célegyenesére fordultak a K&H MN3B League of Legends Osztályozó Kupasorozatának legjobb csapatai. A két nyílt kvalifikációból a 4-4 legjobb együttes került be a zárt körbe, ahol még hárman harcolna a továbbjutást jelentő helyezésekért. Március 31-én , azaz ma 17:15-ös kezdéssel startol a K&H MN3B LoL Zárt Osztályozó Kupa második, egyben befejező napja. A KmK Esports, a Valiant Gaming és a Don't ban Kata csapatainak Bo3-as összecsapásait követheted figyelemmel, ha az Esport2tv Twitch csatornára kattintasz!

Mi történt a Zárt Osztályozó Kupa első napján?

Nem okozott csalódást a KmK szurkolóknak, a Xeanny-Frenzy-Sk1nzor-Matebuff-hextasy ötös magabiztosan menetelt a felső ági döntőig. Hasonlóan sima úton száguldottak a Valiant Gaming játékosai, egyetlen mérkőzést sem buktak eddig a zárt kvalifikációban. A Don't ban Kata csapata beleszaladt egy kisebb pofonba a KmK Esports ellen, de az alsó ágon bebizonyították, hogy ott van a helyük az alapszakaszban. Mindhárom csapat kiváló formában játszott, de csak ketten maradhatnak.

  • 18:00-kor indul a felső ági döntő, amelyet a KmK és a Valiant Gaming vív meg egymással
  • ~20:30-kor az alsó ági döntőben a Don't ban Kata és a KmK vs Valiant vesztese találkozik egymással

Mivel két csapat jut be az alapszakaszba, a végső döntőt ezért nem játsszák le a csapatok. Legnehezebb helyzetben a Blackii és Paulusz nevével fémjelzett Don't ban Kata csapata van jelenleg, nekik nem fér bele egyetlen elveszített széria sem.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!