A magyar HEET Gaming meghívást kapott Közép-Európa új VALORANT versenyére, a Nations Circuitre

Nations Circuit néven új, régiós VALORANT e-sport verseny indul Közép-Európában. Az áprilisban induló, több hónapos tornára egy magyar csapat, a HEET Gaming is meghívást kapott, így az eseményeket élő magyar közvetítésen keresztül is lehet majd követni.

Az új versenyen a közép-európai régió legjobb VALORANT csapatai küzdenek majd meg egymás ellen. Magyarországot a jól ismert HEET Gaming fogja képviselni (korábbi nevükön need more DM), akik a játék megjelenése óta számos fantasztikus sikert értek el korábbi versenyeken. Legjobb eredményük egy top4-es helyezés a WePlay! Invitational nemzetközi eseményen, ahova mindössze 2 csapat kvalifikálhatta magát egész Európából. A hazai gárda mellett a Nations Circuit bajnokságon négy lengyel, két cseh és egy román ötös versenyez majd.

A magyar HEET Gaming felállása a következő:

  • Bana “Barcode” Kevin
  • Német “crazyd33R” Gábor
  • Bárányos “bzt” Renátó
  • Böröcz “Deadfox” Bence
  • Kaposvári “V1CE” Csaba

Minden idők egyik legeredményesebb hazai FPS játékosa, Böröcz “Deadfox” Bence egy kisebb szünetet követően, VALORANTban tért vissza a profi e-sportba. A HEET Gaming versenyzője a következőket nyilatkozta az eseményről:

“A cél mindenképp, hogy hosszú távon legyünk sikeresek, és ehhez sok idő kell, ami azt jelenti, hogy feltétlen nyerni szeretnénk, de reálisan nézve a dolgokat jelen esetben bármi megtörténhet, hiszen a többi csapat is tehetséges játékosokból áll. Igyekszünk napról napra jobbak lenni, kiküszöbölni a hibáinkat, ebben sokat segítenek a tétmeccsek, mivel sok csapat másképp játszik edzésen és éles meccsen. Pontosan ezért kifejezetten örülünk, hogy minket hívtak meg, és mindent megteszünk a sikerért.”

A Nations Circuit 5400 eurós, azaz közel 2 000 000 forintos összdíjazással bír. A csapatok először csoportokba sorolva küzdenek meg egymással, majd érkezik a rájátszás, ahol gazdára talál a nyeremény!

A Nations Circuit számos nyelven kerül adásba, köztük magyarul is az Esport1.hu jóvoltából.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!