Így néz ki a tűzharc és néhány kiegészítő kütyü az R6S Parasite játékban

Így néz ki a tűzharc és néhány kiegészítő kütyü az R6S Parasite játékban

Várják is a játékosok a Rainbow Six Parasite-ot, meg nem is. Íme egy újabb ízelítő, melyben már a fegyverhasználat és a szörnyek is megjelennek.

Újra felkerült egy rövidebb gameplayt is tartalmazó videó youtubera a Ubisoft még mindig titokban tartott új alkotásáról, a Rainbow Six Parasiteról. Viszont egyre több helyről tűnik el a felvétel, szóval úgy tűnik még mindig nem szeretné a kiadó, ha túl sok információ szivárogna ki erről a címről. Bár nem állnak jól, mivel a mostani megosztásból is jó néhány újdonságokat ki lehetett szűrni.

Ez a klip jóval rövidebb, mint a multkori, de végre valódi akciót is látni lehet benne. Ebben a jelenetben a főszereplő Ela, aki az idegenek egyik kaptárában küzd meg ezzel az életformával, hogy megmentse a bajtársait. Manuálisan kell mindegyik csapattársát kihúznia egy biztonságos óvóhelyre, és ilyenkor csak a pisztolyára támaszkodhat. Emellett már a legelején feltűnik néhány kiegészítő felszerelés, mint a Stun Grenade, a Nitro Cell és a Scan Grenade, de van lehetőség az armort is kiválasztani, de dönthet úgy valaki, hogy inkább drónozni akar vagy az utántöltésről gondoskodna. A testpáncél 20%-kal csökkenti egyébként az ellenfelek sebzéseit, az Ammo Satchel révén pedig kétszer annyi kapacitása lesz a táraknak.

Mivel egyre több kiszivárgott felvétel is napvilágott látott a neten, ezért a Ubisoft kijelentette, hogy még ebben az évben további részleteket árulnak el a Rainbow Six Parasite-ról. A játék eredetileg 2020-ban jelent volna meg, de a mostani helyzetet ismerve csak valamikor idén számíthatnak rá a rajongók.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!