Olofmeister visszatérhet a Fnatichoz, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk

Olofmeister visszatérhet a Fnatichoz, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk

Ti örülnétek, ha újra játszani látnátok a svéd legendát?

Az e-sport legnagyobb neveinek már volt vagy legalább alakulóban volt a VALORANT csapatuk, mikor a Fnatic azt mondta, hogy ők még kivárnak. Várnak a játék és persze a játékosok kínálatának növekedésére is, ők nem fogják elsietni a VALORANT csapatuk felépítését.

2021 februárjában aztán kivásárolták a SUMN FC felállását, pár napja viszont két játékostól is megváltak. Muhammad "Moe40" Hariff és Kostas "tsack" Theodoropoulos kispadra kerültek, helyükre valószínűleg újakat keres a svéd szervezet. Kivéve ha inkább dobják majd a többieket is és új ötösből építenek csapatot.

A legfrissebb pletykák szerint ez a helyzet, ráadásul nem is akárki térhet így vissza a Fnatichoz. Lengyel források szerint a Fnatic a következő játékosokat teszteli: Michał "Buld" Sokal, Mikołaj "Mickebwoy" Chojnacki, Nikita "Derke" Sirmitev és Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafsson. Bizony, a CS:GO egyik legnagyobb legendája visszatérhet a Fnatichoz, már amennyiben elkötelezi magát a VALORANT mellett.

Olof idén februárban intett búcsút végleg a FaZe CS:GO csapatának, azóta nem tudni, hogy mit tervez. Egyes források szerint már jó ideje szemez a VALORANTtal, de dönteni még a mai napig sem tudott.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!