Újra a Puskás Arénába látogat a MEF szenzációs FIFA 21 versenye, így juthatsz ki rá

Újra a Puskás Arénába látogat a MEF szenzációs FIFA 21 versenye, így juthatsz ki rá

A tavalyi nagyszabású FIFA verseny után most egy újabb kivételes lehetőség adódik a hazai játékosok előtt, melynek a végén a Puskás Arénában küzdhetnek meg a legjobbak.

Nem rég indult útjára a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H bajnokság, és most itt az újabb jó hír. A versenysorozat keretein belül az első hónap egészen különleges lesz, ugyanis a nyílt selejtezőket egy zárt kvalifikáció követ, ahonnan a legjobbak egészen a Puskás Arénáig menetelnek, majd megküzdhetnek egymással a Magyar E-sport Fesztivál fináléjában.

Az elmúlt esztendőben is számtalan jelentkező tett próbát, hogy elhódítsa a kupát, végül ez Novák "Gogetinho" Dánielnek (Xbox One) és Majorosi "chrismaj" Krisztiánnak (PS4) sikerült, akik a nagyszerű siker mellett maradandó élménnyel gazdagodtak az Arénában tett látogatásuk során.

Kezdőket és profikat egyaránt várnak a szervezők, miközben a mérkőzéseket Ultimate Teamben kell lejátszania a feleknek, bizonyos csapatépítési korlátozásokkal. Ide tartozik a legfontosabb szabály, miszerint egy együttes OVR Ratingje nem haladhatja meg a 87-et. Természetesen PS4-en és Xbox One-on is rendeznek selejtezőket, és mindkét konzol esetében 2-2 nyílt selejtező áll rendelkezésére az indulóknak, hogy bejussannak - konzolonként - a legjobb 8 játékos közé. Ez a 8-8 továbbjutó pedig egy zárt kvalifikáció útján dönti majd el kik lesznek azok a párosok, akik a LAN-on megmérkőzhetnek egymással az extra nyereményekért. Egy játékos természetesen csak az egyik konzolon nevezhet az eseményre. Továbbá fontos még megemlíteni, hogy legalább 16 évesnek kell lenned, hogy elindulj a versenyen. A 16 és 18 év közöttieknek egy szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükségük, amelyet innen tölthetnek le. A kitöltött dokumentumot az info@hunesz.hu e-mail-címre kell visszaküldeni, legkésőbb a selejtező kezdetéig. A legfontosabb szabályokat, illetve az összes egyéb tudnivalót pedig ezen a linken találjátok!

  • 1. selejtező: 2021. április 10. 14:00-tól
  • 2. selejtező: 2021. április 11. 14:00-tól
  • A zárt selejtezőt 2021. április 17-én tartják meg
  • A MEF döntőjét a Puskás Arénában május 7-én rendezik

KÉRJ VERSENYENGEDÉLYT, EZ AZ ELSŐ LÉPÉSE A NEVEZÉSI FOLYAMATNAK!

REGISZTRÁLNI A BATTLEFY FELÜLETÉN TUDSZ, ITT ÉRED EL AZ ÖSSZES SELEJTEZŐT

A HUNESZ FIFA MASTERS LEBONYOLÍTÁSA

A 2021-es szezon merőben eltér a tavalyitól, hiszen itt minden hónapban nyílt selejtezőket rendeznek, melyeken bárki elindulhat - aki már betöltötte a 16. életévét, lásd fentebb. Ezekről a selejtezőkről a legjobb 8 játékos - konzolonként - továbbjut egy zárt kvalifikációba. Amennyiben valaki itt is lejátsza a meccseit, az már biztosan HUNESZ Masters pontot szerez. Az itt megtartott küzdelmeket alsó- és felsőágas rendszerben bonyolítják le, és a végső sorrend dönt arról ki mennyi pontot zsebelhet be. Négy ilyen zárt selejtező lesz összesen, ahol pontokat lehet gyűjteni, és a júliusi utolsó esemény után az összegyűjtött pontok alapján derül ki, mely 6-6 játékos szerez jogot a szezon fináléra. A fennmaradó további 2-2 helyről az augusztus eleji wildcard selejtezők döntenek.

Kövesd a Magyar E-sport Fesztivál Facebook oldalát, nevezz a selejtezőkre, gyűjtsd a Masters Pontokat, és vidd haza a hatalmas nyereményeket! További érdekességekért keresd fel a HUNESZ FIFA Masters hivatalos Facebook oldalát!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!