Játékidő: Online képzés indult a gaming világáról

Játékidő: Online képzés indult a gaming világáról

A szülők online képzését tűzte ki zászlajára a Játékidő program.

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) 2021-ben útjára indította a Játékidő online képzést, amelyben a videójátékozás világát ismertetik meg a szülőkkel. A program azért jött létre, hogy a generációk közötti kommunikáció megindulhasson, kevesebb konfliktushoz vezessen az, ha valaki a számítógép előtt tölti gaminggel az idejét.

Videók és zárt Facebook csoport

A szakemberek több fronton próbálnak segíteni azoknak, akik szeretnék megismerni a gaming világát, a videójátékozás előnyeit és hátrányait. A "leckék" elérhetőek a Magyar Diáksport Szövetség YouTube csatornáján, rövid videókban lehet gyorstalpaló formájában megismerni a világ egyik legdinamikusabban fejlődő világát.

Akik közvetlenül a szakemberektől szeretnének segítséget kapni a tanulási folyamat során felmerülő problémákra, azok számára létrehoztak egy zárt Facebook csoportot. Egyszerű regisztrációs folyamat után máris csatlakozhattok ehhez a közösséghez.

Az egészséges életmód és a gaming nem feltélen kell, hogy ütközzön egymással, azonban megfelelő tudatossággal kell kiegyensúlyozni azt az inaktív időt, amit a számítógép előtt töltötök. A Játékidő egy hiánypótló program, minden gamernek, szülőnek és érdeklődőnek érdemes elmélyedni a tartalomban már most bővelkedő weboldalon.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.