Egy adatbányász új rangokra bukkant, melyek a Year 6 során érkezhetnek

Egy adatbányász mélyebbre ásott a programkódokban, mint kellett volna, és arra jutott, hogy a Ubisoft a Diamond rangot módosítani fogja a jövőben.

A Rainbow Six Siege-ben jelenleg 23 különböző rang található, és ezeket 7 szinten osztották el. Ez a 7 szint magában foglalja a réz (Copper), bronz (Bronze), ezüst (Silver), arany (Gold), platina (Platinum), gyémánt (Diamond) és bajnok (Champion) besorolást is, és csak azért írtuk le magyarul, mert nyilvánvalóan ez volt mindenkinek az álma. A Diamond és a Champion kivételével az összes többinél rangon belüli szinteken is meg lehet különböztetni.

Ez azonban, ha minden igaz meg fog változni, mivel az adatbányász nem csak kutakodott, de meg is osztotta információit a nagyközönséggel. Ennek értelmében a jelenlegi egyetlen Diamond rangot három különböző szintre osztják be. Ezzel a módosítással talán azt szeretnék elérni, hogy a játékosokat jobb érzéssel töltse el a játékon belüli fejlődés érzete a legmagasabb szinteken is, mert sok esetben idegörlő lehet mire így eljutnak a Championig.

A mostani verzióban a Siege játékosainak 4400 MMR-re van szükségük a Diamond rang eléréséhez, viszont a változtatás után ez már csak a Diamond 3-ra lesz elég, és ennek megfelelően minél többet gyűjt valaki, annál hamarabb érheti el a Diamond 2-t és 1-et. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Diamond és Champion között lévő 600 MMR-es különbség nő-e a jövőben, de van rá esély, hogy ez is módosuljon, ezáltal több pont kellene a bajnoki rang megszerzéséhez is.

A Ubisoft ezen változások egyikét sem erősítette még meg, ezért érdemes ezeket az információkat fenntartásokkal kezelni. De mivel benjaminstrike megbízhatóbb szivárogtatónak számít, jó esélye van annak, hogy a most megosztott tartalom valamilyen formában visszaköszön majd a játékban is ebben az esztendőben a 6. évad során.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!