Hirdetés

Üzlet: 1 milliárd dollárt fektettek már be az Epic Gamesbe

Talicskával tolják a pénzt a befektetők az Epic Games főhadiszállásához.

Hirdetés

A napokban jelentette be a Sony Group Corporation, hogy tovább mélyítik a kapcsolataikat az Epic Gamesszel. Ennek alátámasztásaként 200 millió dollárral tolták meg az EG szekerét. A hatalmas összeggel sikerült még magasabb szintre lépnie a videójátékok fejlesztésével és kiadásával foglalkozó vállalatnak. A megalakulásuk óta 1 milliárd dollárt, azaz több, mint 300 milliárd forintot sikerült összegyűjteniük a befektetőktől. Jelenleg a cég értéke közel 30 milliárd dollárra rúg, óriási szereplőnek számítanak a gaming szektorban.

Epic Games és az együttműködések

Minden kétséget kizáróan a Fornite tekinthető a legnépszerűbbnek az Epic Games égisze alá tartozó összes videójáték közül. A több tízmillió játékossal büszkélkedő battle royale aktívan elkezdte beemelni a világába a popkultúra legnépszerűbb karaktereit. Manapság már nem kell azon meglepődni, ha szembejön veletek a játékban Ant-Man, Aquaman, Batman, a TRON egyik hőse, vagy épp Aura, a Szellemirtó. A Sony sem szeretne kimaradni ezekből a projektekből, hamarosan megérkezik Aloy, a Horizon Zero Dawn és Horizon Forididen West hőse.

Ezen kívül ott vannak a grandiózus koncertek, a nem hivatalos Fortnite-burger, a Ford x Rocket League együttműködés, vagy épp a Tenet bemutatója. Az Epic Games minden lehetőséget megragad, hogy közelebb húzza magához a legnagyobb vállalatokat, akik az elmúlt évek tapasztalatai alapján örömmel csatlakoznak a különböző projektekhez.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál Epic Games játékokkal játszani?

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés