Minden, ami már kiszivárgott a Y6S2 kapcsán

Minden, ami már kiszivárgott a Y6S2 kapcsán

Reméljük nem kell már sokat várnunk a frissítésre.

Fergeteges Rick & Morty skinek hergelték az R6S közösséget a héten, sőt, még azok szeme is megakadt a valóban tetszetős skineken, akik egyébként nem nagyon foglalkoznak a Ubisoft kompetitív lövöldéjével. Most viszont egészen más téma szárnyal a játékosok között. Hamarosan itt a Y6S2 debütálása, néhány információ pedig már kiszivárgott az előttünk álló frissítés tartalmából.

Az eddigi információk persze egyelőre csak kiszivárgott dolgok, nem biztos, hogy 100%-ig pontos információk, de tekintve, hogy a korábbi szivárgásoknál is helytálló infókat kaptunk meg hamarabb, valószínűleg ezeknek is hihetünk.

Ezek szerint a Y6S2 frissítése az Operation North Star névre hallgat majd, behoz majd a játékba egy új operátort, átalakít egy klasszikus pályát és élesít egy olyan játékmechanikai változást is, amiért már évek óta sír az R6S közösség.

Favela sosem volt a játékosok kedvence, ettől függetlenül sokan várják már a Ubisoft-féle átdolgozást/felújítást. Sok mindent viszont nem árultak el a készülő régi-új pályáról, egyedül annyit tudunk, hogy annak megjelenését a Y6S2-re tervezték és ez valószínűleg nem változott azóta.
Az új operatorról eddig azt sikerült kiderítenie az internet népének, hogy a védekezők táborát erősíti majd, származását tekintve pedig különböző lesz, mint az eddigiek. Míg a már ismert operátorok mind egy-egy országot képviselnek, addig az új operátor a nyugat-kanadai Nakoda őslakos törzsből kerül majd ki. Nevét és felszerelését sajnos egyelőre nem ismerjük.

Azt viszont ismerjük, hogy a Y6S2 végre kijavítja Smoke sokak által a pokolba kívánt hibáját. Ha hihetünk az adatbányászoknak, akkor Smoke gázgránátja a Y6S2 élesedése után már nem fog átszivárogni a falakon, a padlókon és a menyezeteken sem. Idejét se tudjuk már mióta várunk erre, reméljük, hogy hamarosan tényleg megvalósul az álom. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!