Hamarosan érkezik a VALORANTba a coach slot, segíti az edzők dolgát a Riot

Hamarosan érkezik a VALORANTba a coach slot, segíti az edzők dolgát a Riot

Már hónapokkal ezelőtt szó volt róla, hogy fejlesztik a funkciót, most már viszont konkrét időpont is érkezett a megjelenéséről.

Mivel a VALORANTot maximálisan kompetitív játéknak álmodta meg a Riot Games, így folyamatosan készülnek hozzá az olyan fejlesztések, amelyek ezt a víziót táplálják. Bár a Riot időről időre a hobbijátékosokat is igyekszik kielégíteni, első sorban fun játékmódok készítésével, a legnagyobb hangsúlyt a kompetitív réteg kapja.

Már év elején belengették, hogy érkezik a VALORANTba is a coach mód, mely újabb lehetőségeket ad az edzőknek arra, hogy nyomon kövessék a játékosaik mérkőzéseit, még jobb elemzéseket készítsenek a fejleményekről. A coach mód a CS:GO-ban 2013 óta működik, és mivel a VALORANT az említett játék babérjaira (is) akar törni, egyértelmű volt, hogy nem kell olyan sokat várni erre a funkcióra. A legutóbbi Ask VALORANTban az e-sport stratégiai munkatárs, Riley Yurk meg is válaszolta, hogy mikor jön be a coach mód.

A játék 2.08-as frissítése fogja ezt elhozni, mely várhatóan április 27-én, 28-án érkezik. Első körben egy alap verziót tesznek elérhetővé, a jövőben viszont játékosok és edzők bevonásával fejlesztik majd tovább.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!