Hamarosan Lamborghinivel is repkedhetnek a Rocket League játékosok

Hamarosan Lamborghinivel is repkedhetnek a Rocket League játékosok

A Psyonix különleges együttműködést kötött az olasz szupermárkával!

Úgy tűnik, hogy most ért be igazán a Psyonix Epic Gameshez csatlakozása, hiszen olyan üzletek valósulnak meg, amelyekről a rakétafoci szerelmesei anno nem is álmodhattak. Az Epic Games mesterien alakította ki a Fortnite-nál, hogy az egész játék egy reklámfelületté nőtte ki magát, de még pont nem zavaró, sőt a játékosoknak kifejezetten tetsző együttműködéseket kötnek.

Ez a folyamat kezdődhet el a Rocket League esetében is, nemrég a Forddal kötött egy megállapodást a cég, mely során az autógyártó szponzorálta a Freestyle Invitational eseményüket, valamit az F-150 Raptor megvásárolható RL autóvá vált. Májusban Nascar és F1 együttműködés is érkezik, ahol egy igazi F1-es autó, valamint egy Ford Mustang Nascar kocsi kerül be a Rocket League kínálatába.

Tegnap viszont újabb nagy bejelentést tett a cég, hamarosan a Lamborghini is képviseltetni fogja magát, a Huracan STO modell válik elérhetővé április 21-én!

A Bundle 2000 Creditet fog kóstálni, viszont tartalmazza a kocsit, egy Decalt, egy Player Bannert, két kereket és két antennát. Ezenfelül ingyen behúzható lesz egy általános Lamborghini banner!

Ez még azonban nem minden, megrendezésre kerül az RLCS x Lamborghini Open is április 23-25. között, mely egy intenzív 1v1 esemény lesz! A versenyről minden további részletet elolvashattok itt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!