A végítélet várhat a rajongókra az R6S Y6S2 frissítésével

A végítélet várhat a rajongókra az R6S Y6S2 frissítésével

A szokásokhoz híven a szezon 1 még fel sem pörgött igazán, de a legtöbben már a következő nagy frissítésre várnak, őket pedig mindenképp felcsigázza majd az újonnan felbukkant néhány érdekes info.

Korábban már tett utalást a Ubisoft, hogy mire számíthatnak majd a rajongók a Year 6 Season 2 alkalmával, és most újabb érdekességek láttak napvilágot egy adatbányásznak hála. Az egyik dolog, amit megerősített a kiadó, hogy az új operátor a Nakoda nemzetségből származik majd - A Nakoda (más néven Stoney vagy Îyârhe Nakoda) egy Nyugat-Kanadában és eredetileg az Egyesült Államokban őshonos nép. Egyelőre többet nem tudni a titokzatos személyről, de mivel legutóbb Flores révén egy támadó érkezett, így nem lenne meglepő, ha a védők sorait erősítené a következő kommandós. A másik dolog, melyről megszellőztettek információt, az a Favela felújítása.

BenjaminStrike adathalász viszont - akinek korábban már pontos előrejelzései voltak a játékkal kapcsolatban - közzétett egy tweetet, melyben további konkrét tartalmakról rántotta le a leplet. Elvileg a szezon a North Star Operation nevet viseli majd, és egy új esemény is játszhatóvá válik az érkeztével. Az Apokalipszis névre keresztelt játékmódot gyakorlatilag az Outback pálya egy módosított verzióján lehet majd tolni. A bejegyzés szerint még akár az első szezonban is megjelenhet ez az event, így nem árt lelkiekben felkészülni a kalandra.

Ezenkívül arról is beszámolt, hogy ebben az updateben Smoke sem marad változatlan, ugyanis a különleges gránátja kap egy ráncfelvarrást, és a gáz újfajta módon terjed majd, viszont a mérgező anyag nem hatolhat át az elmondása szerint a falakon, a padlón és a mennyezeten.

A szokásos módon ezeket az információkat is érdemes fenntartásokkal kezelni, de mivel Benjaminnak már korábban is sikerült megjósolnia pontosan a közelgő frissítéseket, így talán lehet adni a szavára. A Rainbow Six Siege Year 6 Season 2 valószínűleg a nyár kezdetével kerülhet fel a kliensre, a Six Invitational 2021 után.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!