18

Elmúltál már 18 éves?


/
C7upiX: Reményeim szerint a top 3-ba képesek leszünk bejutni

C7upiX: Reményeim szerint a top 3-ba képesek leszünk bejutni

A Lenovo Legion Honvéd csapatának egyik kimagasló játékosával, C7upiXszal beszélgettünk.

A hazai e-sport, így a hazai CS:GO egyik meghatározó alakja a Lenovo Legion Honvéd, akik nem csak ESEA-n képviselik hazánkat, nem csak a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszában mérik majd össze tudásukat a többiekkel, de különös hangsúlyt fektetnek az utánpótlás nevelésbe is. Az elkövetkező hónapokban minden szem a CS:GO ötösükre szegeződik majd, hiszen sokan tőlük várják a legjobb meccseket, még a Budapest Five ellen is.

Szia C7upiX! Több játékost is láttunk már megfordulni a Lenovo Legion Honvéd színeiben az elmúlt hónapok során, mi most a pontos felállás? Kikkel vágsz neki a TMP-nek?

"Szia! Rengeteget játékost próbáltunk ki az elmúlt 2 hónapban valóban. Arra jutottunk hogy az msN, Sl3nd, Myekry , iBally és C7upiXos felállásnál maradunk és már 1 hónapja gőzerővel megy a gyakorlás. Viszont a TMP-n, a szabályok miatt sajnos nem tudunk ezzel a felállással indulni. Reményeim szerint a későbbi versenyeken engedni fogják hogy a fiatal játékosok is induljanak. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg fiatal tehetség van itthon, akik pár év múlva sokra vihetik, viszont pont ilyen versenyekre lenne szükségük ahhoz, hogy fejlődjenek és tapasztalatot szerezzenek. A TMP-re a Sebi, Camper, iBally, Blaze , C7upiX “mix” felállással érkezünk."

És milyen felosztással készültök? Mindenkinek megvan a maga szerepe vagy inkább a nyers erőre gyúrtok a közelgő meccsek miatt?

"Én és iBally próbálunk minél többet játszani és fejlődni a fent említett csapattal. Camper és Sebi valószínűleg VALORANTtal fog készülni a meccsekre, Blaze pedig a FACEITben bízik. Tehát a kérdésre válaszolva nem lesz közös felkészülés, próbálunk rutinból minél több mérkőzést megnyerni."

Az MNEB 2. szezonjában több csapatnév alatt is játszottál, de végül ÖTÖSként felértetek a dobogóra, ráadásul akkor is ott volt a csapatban Camper és seb1. A TippmixPro CS:GO Masters versenyére mik a tervek?

"Próbálunk minél többet nyerni. Igazából nem tudom mire lesz képes a mix csapatunk a mostani mezőnyben. Reményeim szerint top 3-ba azért képesek leszünk bejutni."

A BP5 egyfajta mumus lehet mindenki előtt, nálatok mi a helyzet? Szerinted el lehet majd őket kapni?

"Tavaly, amikor ugyanezt kérdezték tőlem azt válaszoltam mindenkinek, hogy a BP5 egy évvel, de legalább fél évvel az összes magyar csapat előtt jár. Ez a gap mostanra pedig csak nagyobb lett. Nem látok rá sok esélyt, hogy bárki is elhódítja előlük az első helyet."

Torzsival beszélgettem a napokban és ő pont azt mondta, hogy a Honvéd és a BEE csapataitól vár majd meglepetéseket. Mit gondolsz a teljes mezőnyről? Kik lehetnek mondjuk a Top 3-ban majd?

"Teljesen értetlenül állok néhány meginvitált csapat előtt. Sokan csak akkor indítottak CS-t az elmúlt évben, amikor Steamen rossz játékra kattintottak. Én több csapatnak adtam volna lehetőséget bejutni a kvalifikáció során. Top 3 pedig szerintem a BP5, BEE, Honvéd hármas lesz."

A TIPPMIXPRO CS:GO MASTERS CSAPATAIVAL KÉSZÜLT INTERJÚSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI:

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!