Ingyenes R6S gyakorló programot hozott létre a Ubisoft és az Aim Lab

Ingyenes R6S gyakorló programot hozott létre a Ubisoft és az Aim Lab

Az Aim Lab partneri megállapodást kötött a Ubisofttal, és közösen létrehoztak egy nagyszerű gyakorló módot a Rainbow Six: Siegehez.

Az Aim Lab és az R6S fejlesztője, a Ubisoft összeállt és a rajongók számára egy nagyszerű projektet valósított meg. Ennek értelmében egy olyan gyakorló módot hoztak létre, amely képes teljes egészében szimulálni az FPS játékban található fizikát. Mivel a játékon belül maximum a Terrorist Hunt használható bemelegítésre, így már nagyon érett egy komplettebb gyakorlópálya. Az Aim Lab egyébként nem újkeletű dolog, hiszen például CS:GO-hoz is kifejlesztették már. Ha valaki itt igyekszik tréningezni, akkor egyértelműen képes lehet fejleszteni magát. Legyen szó a lövések gyakorlásáról, szimpla bemelegítésről vagy egyedi készséges javításáról, itt ezt most mind meg lehet tenni.

Az Aim Lab és a Ubisoft nemrégiben jelentették be, hogy az előbbi csapat immáron hivatalosan is a kiadó partere lett. Az együttműködési program célja pedig, hogy segítse a felhasználókat a játék megtanulásában és a további fejlődésben egy olyan környezetet biztosítva, amely úgy van kialakítva, hogy szinte minden szituációra felkészítse a kezdő vagy haladó szintű játékosokat.

Az Aim Lab edzésprogram lemásolja a játék fizikáját, hogy pontosan ugyanazokat a mozdulatokat, recoilt, környezetet, kihajolást (lean) biztosítsa a tanulni és fejlődni vágyóknak, mint amit az R6S-ben is tapasztalni lehet. Első körben Oregon és Club House replikája érhető el a programban, és nyilván a grafika az le van azért egyszerűsítve az átláthatóság kedvéért. Az egy helyben álló lövés gyakorlástól a mozgó objektumok leszedéséig van itt minden, ha pedig szeretné bárki is kipróbálni, akkor letöltheti a Steamen keresztül, hiszen ingyenesen elérhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!