A Bermuda-háromszögbe csábít a VALORANT új pályája, Breeze

A Bermuda-háromszögbe csábít a VALORANT új pályája, Breeze

Trópusi madárcsicsergés, lágy tengeri szellő, és egy régi tengerparti erőd várja a játék szerelmeseit.

Új pályával, új fegyverkinézettel és battle passzal kedveskedik a világ legmodernebb e-sport játékát, a VALORANTot fejlesztő Riot Games a játékosoknak. Az új pálya lehetőséget ad a csapatoknak arra, hogy távolsági stratégiákat alkalmazzanak.

Breeze egy távoli sziget, amely a Bermuda-háromszög déli részén található, tele világos színekkel, izgalmas környezettel és tágas terekkel. Az a csapat, amelyik meg akarja hódítani az új pályát, fontos, hogy képes legyen uralni és ellenőrizni a nagy, nyitott tereket, és megfelelő stratégiával kell rendelkezzen a távolsági harcokban.

Az egyik fő célunk Breeze tervezésénél volt, hogy nagyobb és nyitottabb tereket építsünk hosszabb látóhatárokkal a mostani pályáknál. Ez lehetőséget ad a különböző fegyvereknek és ügynököknek, hogy jobban megcsillogtassák a tudásukat. Minden pályának erősségeket és gyengeségeket kell biztosítania a csapatban szereplő ügynökök számára úgy hogy közben támogassák a különböző stratégiákat és csapatfelállásokat.” - mondta Sal Garozzo, a Valorant Senior játékfejlesztője.

Sötét energiákkal teli az új Forsaken fegyverkinézet család


A Sovereign skinek a becsületet, a tisztaságot, és a jó ügyért való kiállást képviselik, az új Forsaken széria pedig azért jött, hogy mindezt felforgassa. A Sovereign ellentéteként romlást hoznak a világra, egyedi modeljükkel, színvariánsaikkal és hangeffektjeikkel új élményt biztosítanak a játékosok számára.

A csomagban helyet kapó fegyverek:

  • Classic
  • Operator
  • Vandal
  • Spectre
  • Melee

Az óceánok mélyét teszi a játékosok kezébe az új Battle Pass


Mint minden felvonás kezdetekor, most is érkezik egy új Battle Pass, ami azt jelenti, hogy számos új jutalmat szerezhetnek meg a játékosok. A Battle Pass ékkövei mindig a fegyver skinek, amelyekből most is rengeteget helyezett el a Riot Games az új szezonbérletben, számszerint 13 darabot szerezhetnek meg a játékosok. Találni köztük régies, szép mintán alapulót, modern fényárban tündöklőt és olyanokat is, melyek a víz alatti világot idézik fel.

Breeze, az új Forsaken fegyverkinézet sorozat, valamint az új Battle Pass az Episode 2, Act 3 frissítés érkezése után, vagyis április 28-án válik majd elérhetővé a játékosok számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!