Akciófigyelő: Szamuráj pandák és gigászi mechák várnak ránk a legújabb ingyenes játékokban

Akciófigyelő: Szamuráj pandák és gigászi mechák várnak ránk a legújabb ingyenes játékokban

Nem árt sietni, hiszen egyik akció sem tart örökké.

A heti ingyenes Epic Games Store játékokat már megszokhattunk, ahogy azt is, hogy már előre tudjuk mit kapunk majd jövőhéten. Mostanában azonban jóval több ingyen játékot találunk szinte minden hétvégén, nincs ez másként most sem.

Tonight We Riot és Super Panda Adventures

A GOG és az Indiegala is úgy gondolta, hogy bedob a közösbe egy-egy játékot a hétévgén. Előbbi platformon a Tonight We Riot c. rendkívül hangulatos és pörgős, a régi játékgépeket idéző játékot zsákolhatjuk be. A gyönyörű pixel art stílusú shoot 'em up játékban a csúnya, rossz és elnyomó gonoszok ellen kell lázadást szítanunk, hogy aztán együttes erővel küzdjük végig magunkat a pályákon. 

A Super Panda Adventures is a régi időket idézi. Az RPG elemekkel teletűzdelt aranyos, 2D-s akciójáték során egy szamuráj kardos pandát irányíthatunk... hova kell ennél több?

Titanfall 2

Sajnos a Titanfall játékok egyik része sem lett óriási siker, pedig mindkettő hozta a szintet, amit egy ilyen kaliberű játéktól elvárunk. Ráadásul a második rész sokat kijavított elődje hibáiból és rengeteg újdonságot is hozott a szerverekre. Ellentétben a Super Panda Adventures és a Tonight We Riot játékokkal, ezt nem húzhatjuk be örökre a könyvtárunkba, de Steamen a hétvégén ingyenes tehetünk vele egy próbát. Az akció jövőhét hétfő, este 7 óráig tart.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!