Hirdetés

Megjött az Apokalipszis esemény R6S-be, és mindenkinek jár egy ingyen csomag is

Egy újabb nagyszabású játékmóddal bővül a Rainbow Six: Siege, amelyben a tét a világunk megmentése.

Hirdetés

A meg nem újuló energiákra támaszkodó emberiség a pusztulás szélére sodródott. Egy nagyon fontos reaktor leolvadását követően a víz megfertőződőtt, a mezőgazdasági növények megsemmisültek, és a levegő mérgezetté vált. A túlélők pedig már csak kevesen vannak. A nagyobb probléma, hogy még ez a kevés életben maradt is két részre szakad. Az egyik oldalon a The Keepers áll, akik a reményekkel teli harcosok csoportját alkotják, egy látnok vezetésével. A célkjuk, hogy az emberiség újrakezdheti, és még jobb formában valósíthatja meg a Földi életet. Közéjük tartozik: Maestro, Melusi, Rook, Smoke, Valkyrie.

Velük szemben áll The Warband, a világot járó scavengerek csoportja. Soha nem tartózkodnak túl sokáig egy helyen. A Tábornok vezetésével csak egyetlen dolog lebeg a szemük előtt: bármit megtesznek a túlélés érdekében! Hozzájuk csapódott: Fuze, Gridlock, Maverick, Nomad, Twitch.

Ez a leírás kezdetnek nem is rossz, mondván, hogy az R6S-ben csak egy körülbelül két hétig elérhető eventről beszélünk. Az Apocalypse névre hallgató játékmódot május 4. és 18. között lehet csapatni. A cél egyébként az, hogy az Outback egy módosított pályáján egy olyan konténert semmisítsenek meg a támadók, melyben az életet adó növényzetet tárolják. Természetesen a védőknek ezt kell megakadályozniuk, miközben képesek mozgatni egyik helyről a másikra a konténert, miközben az ellenfélnek egy különleges szenzor is a rendelkezésére áll, amivel átvizsgálhat egy szobát, kutatva a likvidálandó egyének után. A győzelem érdekében mindig meg kell szabadulni egy csapat mind az öt tagjától.

Az esemény kapcsán extra skineket és további tartalmakat is be lehet szerezni. Az Apocalypse gyűjtemény 35 itemet tartalmaz, és bárki, aki az event ideje alatt legalább egyszer bejelentkezik az kap egy csomagot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • D3wyl 1 napja
  a skinek nem rosszak viszont az event unalmas
  0 0 Válasz
 • kgabi3602 1 napja
  Az elképzelés nem rossz, de a megvalósítás elég vacak.
  0 0 Válasz
 • Fr33dl1n3 1 napja
  Nos,... Rainbow Six Quarantine/Parasite k'öllene már nekünk,nem egy vérszegény Siege event! Nem?!?
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés