Mégsem debütál Breeze a VCT Masters Reykjavíkon

A játék legújabb térképét már lassan két hete birtokba vehették a játékosok, a profi mérkőzéseken viszont még jódarabig nem láthatjuk.

Május végén újabb VCT Masters kerül megrendezésre, melyre a kvalifikációk már javában zajlanak, sőt igazából már alig van rá kiadó hely. Ez a Masters több szempontból is kiemelt esemény lesz; egyrészt a résztvevő csapatok fontos pontokat gyűjthetnek az év végén érkező VCT Champions esemény kvalifikációjához, másrészt hosszú-hosszú idő óta az egyik első, nagyszabású LAN esemény lehet.

A versenyre Izlandon Reykjavíkban kerül sor, a Riot eredeti tervei szerint pedig a legújabb térkép, Breeze ezen a versenyen került volna fel a versenytérképek listájára.

A profi játékosokkal való konzultáció után viszont azt a döntést hozták meg, hogy ennyi verseny mellett 4 hét nem elegendő ahhoz, hogy kellően begyakorolják a pályát, ezért a kompetitív itegritás megőrzése érdekében Breeze nem szerepel majd az eseményen. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor kerülhet be a kompetitív map poolba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.