Csonka fordulóval, de több izgalmas mérkőzéssel folytatódik a K&H MNEB-HO

Csonka fordulóval, de több izgalmas mérkőzéssel folytatódik a K&H MNEB-HO

Szombaton 3, vasárnap viszont 6 mérkőzésen is szurkolhatunk a kedvenceinknek.

A csoportkör első felét már lejátszották a csapatok a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 3. szezonjában. A 4. fordulóval kezdetét veszi a második fele, azaz a hajrá, amikor már egyre kevesebb lehetőségük van a csapatoknak, hogy javítsanak eddigi eredményeiken.

A csapatok megegyezése alapján a forduló „féloldalas” lesz, az alábbi menetrenddel:

Szombaton a múlt héten parádés győzelmet arató SPÁRTAIAK csapatát kétszer is láthatjuk pályán, először a DVTK Vikingek, majd utána a Dark Sayren ellen. A két összecsapás között azonban a LvL Up Esport és a Future Gaming játszik egy igazi rangadót, ahol a győztes óriási lépést tehet a rájátszás felé – jóllehet, több győzelme miatt előnyösebb helyzetben van a Future Gaming.

Vasárnap viszont dupla annyi mérkőzés kerül képernyőre, ahol a nyitótalálkozón az eddig veretlen Budapest Five az előző két mérkőzését is 3-0 arányban abszolváló KmK Esport ellen kezd. Az eddig nyeretlen Afterglow nem reménykedhet túl sok jóban, kétszer is pályára lépnek a játéknapon, ráadásul az MTK Budapest és a Necrotic Esport ellen. A mérkőzéseket a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján tudjátok élőben követni – ha pedig Esport1 pontokat is szeretnétek gyűjteni, úgy a mi oldalunkon keresztül is nézhetitek a találkozókat.

A fordulóra való hangolódásképpen pedig tekintsük meg az előző hétvége legszebb találatait is:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!