Ma újra pályára lép a HEET a 2 millió forintos VALORANT Nations Circuit versenyén

Ma újra pályára lép a HEET a 2 millió forintos VALORANT Nations Circuit versenyén

Jelenleg a tabella harmadik helyén áll a magyar csapat, azonban az előttük lévő Team Sampi és PACT már lejátszották a negyedik heti mérkőzésüket.

Újabb hetére fordul rá a VALORANT Nations Circuit, Közép-Európa meghívásos tornája, ahol a magyar HEET is szerepel, méghozzá nem is akárhogy. Az legelső versenyhétvégén, április közepén kicsit balszerencsésen nyitották meg az eseményt, ugyanis az eSuba ellen 2-1-es vereséget szenvedtek, bár egyáltalán nem volt könnyű dolga a cseh csapatnak. Iceboxot brutális dominanciával hozta el a HEET, majd Ascenten és Bindon is mindössze 13-11-re tudott nyerni az eSuba.

Április végén, a második mérkőzésük alkalmával szabályosan lemosták a pályáról az AVEZ játékosait, majd hasonló eredmény született május elsején is, amikor az Invicta Gaming ellen álltak ki. Az Invicta itt Iceboxot tiltotta, nem véletlenül, ugyanis a HEET agresszív A foglalását nagyon kevés alkalommal sikerült még bárkinek is megállítania.

A mai napon a HEET a tabellán a hatodik helyen álló Nexus Gaminggel néz majd farkasszemet. A papírforma szerint a HEETnek egy magabiztos győzelemmel kellene zárnia ezt a találkozót, de közel sem szabad előre inni a medve bőrére. Az viszont biztos, hogyha sikerült 2-0-ra megnyerniük a találkozót, akkor 10 ponttal a tabella élére ugorhatnak közvetlenül az éllovas PACT mögé.

Ezt a fordulót sajnos nem lehet követni magyarul, ellenben a cseh vagy lengyel adást követve nem maradtok le semmiről!

Hajrá HEET!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!