10 meccsel érkezik a K&H MNEB-HO következő versenyhétvégéje

10 meccsel érkezik a K&H MNEB-HO következő versenyhétvégéje

Szombaton és vasárnap egyaránt egész estét programmal várja a nézőket az ország legnagyobb Rocket League versenye!

Harmadik hetére fordul rá a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open csoportköre! Ettől a hétvégétől kezdve minden további csoportkör fordulóban 5-5 meccset fognak játszani a bajnokságban szereplő csapatok, ami azt jelenti, hogy bőven lesz mit nézni! Íme a menetrend:

Szombaton a Necrotic Esports és a Future Gaming fontos találkozó előtt áll, esetleges győzelmével a Future Gaming lefaraghat a hátrányából, akár meg is előzheti a tabellán jelenleg az MTK Budapesttel holtversenyben első helyen álló Necroticot. Ugyanezen a napon érdemes lesz odafigyelni az Afterglow Esports és a LvL Up Esport találkozójára is, ugyanis ez a két csapat áll a legközelebb a szezonvégi kieséshez. Persze idejük még bőven van szépíteni, hiszen összesen 4 versenyhétvége még hátra van, de fontos tisztában lenni vele, hogy a csoport 8. helyett csapata búcsúzik a versenytől!

Vasárnap a Spártaiak és a Team Plague vívnak meg a tabella élén lévő csapatok közül, illetve érdemes kiemelni, hogy a Thinking és a KmK mindkét nap játszanak majd. Az adás a szokásos helyen, a szokásos időben kezdődik, szombaton és vasárnap 18 órától küzdenek meg Magyarország legjobb Rocket League csapatai, kövessétek élőben a Hungarian Rocket League Tournaments Twitch csatornáján! Ha pedig még egy kis kedvcsinálóra lenne szükséged, tekintsd meg az előző hét legszebb góljainak válogatását!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!