Cseh csapat karolta fel az ex-Winstrike játékosait!

Cseh csapat karolta fel az ex-Winstrike játékosait!

Íme az Entropiq új CS:GO csapata.

idén javarészt a CIS CS:GO az uralkodó a profik között, lehengerlő formában van a Spirit, a VP, a Gambit és a Na'Vi is most lett éppen friss DreamHack Masters bajnok. Vannak azonban CIS csapatok, akiket többen is hiányolnak. Egyik a forZe, akik mintha egy mély szakadékba estek volna, másik a Winstrike, ahol április elején volt egy kisebb balhé.

Egyik napról a másikra, mind az öt játékos és az edző is elhagyta a Winstrike-ot, mondván, hogy hosszú ideje nem tudja már teljesíteni szerződésbe foglalt kötelességeit az orosz szervezet. Sajnos azóta sem tudni, hogy mi vagy mik voltak a gondok pontosan, de a Winstrike-nak már hetek óta nincs csapata. 

A lelépett játékosok együtt maradtak, egy ideig ex-Winstrike majd EPG Family néven folytatták és második helyen végeztek a Sweet Spring Sweet első felvonásán, maguk mögé utasítva ezzel olyan csapatokat, mint a Fnatic, a Furia vagy az ENCE. Korábban lehetett ugyan hallani, hogy felkarolják majd a csapat nélkül marad játékosokat, sok helyen feltűnt a HellRaisers neve is, de azokból a pletykákból végül nem lett semmi.

Most azonban új otthonra talál az ex-Winstrike, egy egészen fiatal, 2020 elején alapított cseh e-sport szervezet, az Entropiq karolta fel őket, ezzel FIFA, VALORANT, PUBG és Hearthstone mellett már CS:GO csapatuk is van. Az üresen álló játékosok közül talán a legjobbakat választott az Entropiq, egyik napról a másikra egy HLTV top 20-as csapatuk lett, akik még ettől is feljebb kúszhatnak a ranglistán, főleg a megfelelő szakmai háttértámogatással.

Az Entropiq teljes felállása:

  • Aleksey "El1an" Gusev
  • Viktor "Lack1" Boldyrev
  • Alexey "NickelBack" Trofimov
  • Vladislav "Krad" Kravchenko
  • Igor "Forester" Bezotecheskiy
  • Dmitry "hooch" Bogdanov (edző)

Az új csapat hamarosan be is mutatkozik. Még ma délután szerverre lépnek az Endpoint ellen a LOOT.bet 9. szezonjában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!