K&H MN3B SL GTS: Félezer versenyző nem tévedhet, indulj a második prekvalifikáción!

K&H MN3B SL GTS: Félezer versenyző nem tévedhet, indulj a második prekvalifikáción!

Az Egyesült Államokban folytatják Magyarország legjobb Gran Turismo Sport pilótái a versenyzést.

Nagyon izgalmasan indult a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság SIM Liga Gran Turismo Sport szezonja. Az első futamot Szarka Zsolt, a másodikat Blazsán Patrik nyerte, azonban egyikőjüknek sem volt könnyű dolga. Már a kvalifikációs szakaszból sem egyszerű továbbjutni, ugyanis az első prekvalifikációs szakaszban 500-nál is többen indultak. A selejtezőn magukat megmérettetők összesen 4168 kört tettek meg és közel 20 000 kilométert vezettek a virtuális aszfalton, azonban csak a legjobb tizennégyen juthattak tovább a következő körbe. Ezen a héten a WeatherTech Raceway Laguna Seca pályán bizonyíthatnak a profi, félprofi és amatőr e-sportolók.

Indulj a K&H MN3B SL GTS 2. prekvalifikációjában!

A 2. forduló első szakasza május 13-án 20:00-ig tart, eddig van lehetőségetek megfutni a szabályok által meghatározott feltételek mellett a lehető leggyorsabb kört az amerikai aszfaltcsíkon. Az aktuálisan legjobb ötven időeredményt a Race Online Hungary által fejlesztett GTSH-Rank oldalán éritek el, ami valós időben frissül, így pontosan tudjátok azt számolgatni, hogy milyen kört kell futnotok a top 14-hez. A prekvalifikációból továbbjutott versenyzőkre egy időmérő vár, majd szombaton jönnek az élő futamok.

A 13 körös küzdelem izgalmait 05.15-én 19:00-tól követhetitek élőben az Esport2tv Twitch csatornán, valamint az Esport1 oldalán és Bereznay Dani YouTube csatornáján. A második futamot szintén ezen a pályán rendezik 19:30-tól, azonban az első felvonás top 8 pilótája fordított rajtrácson vág neki a körözésnek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!