Íme az első kép az R6S társasból, látványos táblán csodálhatjuk meg a játékot

Íme az első kép az R6S társasból, látványos táblán csodálhatjuk meg a játékot

A játékmenetről még nincs infó, de az első kép alapján izgalmasnak tűnik.

Maga a Rainbow Six: Siege az elmúlt évek alatt, főleg az e-sport versenyeknek is köszönhetően, egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Ennek eredményeként a Ubisoft elkészíti a mondhatni sztorivonalra koncentráló Quarantine/Parasite alcímmel operáló játékot, és most egy újabb nagy projektet indítottak el. A Mythic Games közreműködésével megalkotják ugyanis az R6S társasjátékot, és hamarosan a Kickstarter promó is elindul. Sokak kedvence tehát megjelennek majd figurák, kártyák és táblák formájában is játszhatóvá válik, ami biztosan nem mellőzi majd az alaposabb taktikai felkészülést. Az első kép mindenképp a játék összettettebb mivoltáról árulkodik.

Az egyszerűen csak Siege The Board Gamenek keresztelt társasjátékban is két csapat feszül majd egymásnak, bár arról nem tudni, hogy itt is az 5v5 lesz-e a mérvadó, de valószínűleg nem kell hozzá ennyi személy. A társashoz járnak majd műanyag figurákat és további 3D-s modelleket, valamint a jellegzetes barikádokat is meg lehet csodálni. Sajnos semmit nem tudni arról, miként zajlik majd egy-egy kör, de egyik játékos sem nagyon fog unatkozni, ha a kép alapján egy kicsit elképzeli az ember mire is lehet számítani. A kártyákról sem nagyon tudni semmit és még csak le sem lehet olvasni, hogy mit tartalmaznak, de van egy olyan sejtésünk, hogy az operátorok képességeit, erősségeit és gyengeségeit vésik majd fel rájuk.

A Kickstarteren a projekt valamikor nyáron startol el, de már most fel lehet iratkozni rá, ha esetleg valaki szerente majd egy példányt a társasból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!