Egy rajongói Finka rework olyan jól sikerült, hogy még a Ubisoft is felfigyelt rá

A mostani boost helyett kapna egy gránátot, de nem is akármilyet.

Érdekes helyzetben van a Ubisoft, ugyanis a méltán népszerű Rainbow Six: Siege esetében rengeteg új tartalmon kell törniük a fejüket és látszik, hogy igyekeznek többféle koncepciót megvalósítani a játékon belül. Viszont nem mindenre tudnak megfelelő figyelmet fordítani, legalábbis a rajongók szerint, hiszen jó néhány operátorra ráférne a buff vagy a módosítás. Most a közösség egyik tagja kitalálta, hogy Finkát milyen módon lehetne átdolgozni, hogy igazi support váljon belőle. Egyelőre a fejlesztők sok mindent nem kezdtek vele, azonban több ötlet is született erre, és az egyik olyan jól sikerült, hogy a Ubisoft munkatársai is felfigyeltek rá.

Az egyik felhasználó, zMin tette közzé a videóját YouTube-on, amiben megosztotta az elképzeléseit Finkával kapcsolatban, emellett vizuálisan is bemutatta miként képzelte el a megvalósítást. Nem csak igényes, de sokak tetszését is elnyerte. Szerinte a mostani képessége sok esetben nem igazán hasznos a csapat számára, így a következőre gondolt:

"Finka új különleges képessége már nem globális boost lenne, hanem egy eldobható gránát, amely egy tetszőleges területet nanofelhővel borítana be 10 másodpercig. A nanobotok ezen időtartamra blokkolják az elektromos készülékeket, megsemmisítik a lövedékeket/gránátokat és meggyógyítják a szövetségeseket. Így Finka igazi támogató lehet, aki meggyógyíthatja csapatát, és több módon is kisegítheti a csapatát."

Erre érkezett két Tweet is a Ubisoft munkatársaitól, a játék kreatív igazgatója elmondása szerint nagy rajongója a játékosnak és ötleteinek. A másik a játék egyik dizájnere, aki szintén megdicsérte zMin-t, és arra sarkallja a többieket is, hogy hasonlóan igyekezzenek ötletelni.

  • azonosítsák a problémát
  • nyújtsanak lehetséges megoldást a tényleges problémára
  • szemléltessék a megoldásukat
  • ne pazarolják az idejük a hipotetikus balance vitákkal teszt nélkül, és koncentráljanak a tervezés analitikus megközelítésére

Nem lenne rossz, ha időnként ezekből a kiváló ötletekből, ha más nem, de legalább a teszt szerveren lennének kipróbálható verziók és így sokkal hatékonyabban lehetne kiegyensúlyozni egy operátort. Ti mit gondoltok róla?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a videóban bemutatott ötlet?

  • 72 %
  • 22 %
  • 6 %