Megvan az új Operation neve és kiderült az új operátorról is néhány informárció

Megvan az új Operation neve és kiderült az új operátorról is néhány informárció

A Year 6 második szezonját most már tudjuk, hogy North Star névre keresztelték, miközben az új karakter valószínűleg a Thunderbird fedőnevet viseli.

Javában zajlik a Rainbow Six: Siege-hez köthető legnagyobb e-sport esemény, a Six Invitational 2021, és miután véget értek a csoportmérkőzések kezdetét veheti a rájátszás, amit egyébként magyarul is tudtok követni a Rainbow6hu csatornán. Nem csak a világ legjobb csapataira irányul ilyenkor hatalmas figyelem, hanem a fejlesztőkre is, akik ilyen versenyeken szeretnek leleplezni újdonságot. Most sincs ez másként, viszont a Ubisoft hivatalosan egyelőre csak az új Operation nevét árulta el.

Az R6Leaks oldala viszont ennél többet is közzétett Twitteren. Annyit már előzetesen is tudni lehetett, hogy az új karakter kanadai lesz, méghozzá azon belül is a Nakoda Nation tagja. Érdekesség, hogy a fentebbi képen egy a kanadai különleges erők által használt helikopter látható - AgustaWestland CH-149 Cormorant -, amely szárazföldi és vízi mentésre is alkalmas. Ezért talán nem balgaság azt állítani, hogy helytálló lehet a szivárogtatás, miszerint egy healer képeséggel megáldott operátorral bővül a felhozatal.

Az új karakter a Thunderbird kódnevet viseli egyelőre. A különleges eszköze a Kona Station, ami képes a körülötte lévő társakat gyógyítani. Viszont egyes feltételezések szerint nem csak társakat, hanem bárkit azok közül, aki a közelében tartózkodik. Egy újabb healerre igazából szükség volt, mivel a játék megjelenése óta mindössze Doc és Finka volt képes valamilyen módon gyógyítani vagy életerőt adni. De nem csak ennyit sikerült a leakernek kiderítenie, néhány további adatot is kiírt Twitterre:

  • Sebesség: 3 speed
  • Elsődleges fegyverei: Spear.308/SPAS-15
  • Másodlagos fegyverei: Q-929/BEARING-9
  • Kiegészítő: Impact Grenade/C4
  • Különleges eszköz: 3 db Kona Station

Nektek hogy tetszik az új operátor?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!