Így fest a Tiny Toss bug, ami miatt az EG is kikapott

Így fest a Tiny Toss bug, ami miatt az EG is kikapott

Ez a glitch már egy ideje benne van a játékban, de még mindig nem javították a Dota 2 fejlesztői.

Nem az észak-amerikai ligát tartják a legizgalmasabbnak a Dota Pro Circuitben, és akkor még lehet ez a megfogalmazás finomkodó is. Ebben a régióban ugyanis az Evil Geniuses egyértelműen kiemelkedik a többiek közül, bár a második szezonban a Quincy Crew meg tudta előzni Arteezyéket. A három amerikai (Quinn, MSS, SVG), egy pakisztáni (YawaR) és egy brazil (Lelis) alkott ötös ugyanis nagyszerű diadalt aratott a kontintens legerősebb együttese felett, igaz ehhez egy még mindig működő bugra is szükségük volt.

Történt ugyanis, hogy az első mérkőzést 33 percnyi játékot követően az EG behúzta. Majd ezután jött a visszavágó, és akkor már a QC hozta el a Medusát, mialatt az EG-nél kihozták a Tinyt. Elég jól ment vele Abed, és a társai is nagyszerűen játszottak, majd az 51. percben rajtaütöttek ellenfelükön. Nagyszerűen indult számukra a fight, hiszen sikerült kifókuszálniuk YawaR Medusáját, és viszonylag hamar lenullázták az életerejét. A végén azonban Abed a Toss segítségével akarta befejezni a killt, ami sikerült is, de mivel a levegőben meghalt a hős, és a játékos rögtön visszavásárolta magát, nem a kútnál éledt újra, hanem rögtön a csata közepette folytathatta a küzdelmet. Ráadásul ahogy visszapottyant élve, bár a Rapiert elbukta, de volt lehetőségük kiszedni a Luna-t, így nem csak egy, hanem két Rapier is az ölébe hullott. Ez után már nem volt nehéz befejezniük a meccset, már csak azért sem, mert nem volt buyback egyik fontosabb hősön sem az EG-nél. Ezután a harmadik meccsen is az QC járt sikerrel, így összetettben 2:1-re ők nyerték a párharcot és élre álltak a ligában.

A Toss bug már jó ideje benne van a játékban, egyes posztok alapján 2020 év elején is jelezték ezt a Valvenak, de azóta sem történt érdemben előrelépés ezek szerint. Az ilyesforma befolyással bíró hibákat nem ártana azért ha, minél hamarabb kijavítanák, mert ez tönkrevágja a profi összecsapásokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!