Kiderült Thunderbird valódi neve és befutott az első R6S trailer róla

Az R6S Y6S2 új operátora egy hölgy, aki nem riad vissza a veszélyes szituációktól sem, és mindig ura a helyzetnek.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy egy új karakterrel bővül a csapat a Rainbow Six: Siege-ben, és minimális info már kiszivárgott a Thunderbird kódnéven ellátott személyről. Most viszont már azt is biztosra lehet mondani, hogy egy kanadai pilótáról, pontosabban Mina “Thunderbird” Sky-ról van szó. A videóból viszont sokminden nem derül ki, ugyanis csak annyit lehet látni, hogy felszáll egy mentőhelikopterről, valamint megosztja a rajongókkal mi a legfontosabb, ha életmentésről van szó: felkészülés, gyorsaság és precizitás.

Emellett a hivatalos weboldalon feltűnt egy hosszabb ismertető róla, amelyben Nomad számol be milyen is volt együtt dolgozni Minával.

"Úgy tűnhet, hogy Mina pilótaként komoly kockázatot vállal időnként, de mindig képes uralkodni magán és alkalmazkodik a környezetéhez. Bár igyekeztem alaposan megismerni a hátterét, mégis hatással volt rám valami, amit akkor mondott el nekem, amikor először találkoztunk. „Ha elrontasz valamit, meg kell tanulnod kijavítani, ha félsz valamitől, akkor meg kell próbálnod megérteni, és ha valakit bántasz, akkor tudd, hogyan varrd össze a sebet. Most már tudom, hogy ez a bölcsesség az édesanyjától származott, és mint minden tanítását, Thunderbird ezt is nagy becsben tartja.

A Nakoda területen nőtt fel, ebből kifolyólag a közössége hagyományainak megőrzése iránti szenvedélye vezetett a hidrológiai munkájához. Tanulmányozta a víztárolást, a szennyvizet és a folyókat is. Úgy véli, hogy a víz földhöz való viszonyának megértése az első lépés az alapvető és hozzáférhető vízforrások biztosításában minden nép számára.

Thunderbird igen találékony. Láttam, ahogy sínbe rakta egy törött csontját két bottal és egy cipőfűzővel. De a munkája során nincs ideje mindig cipőfűzőt kötni, a botok kereséséről nem is beszélve. A gyógyító technikája nagyon sokat fejlődött, mióta először láttam. Ami a legjobban lenyűgöz, az az elosztási módszer. Mivel nem lehet egyszerre mindenhol, ezért hálás vagyok, hogy van még egy orvos a pályán. Néha már csak a jelenléte is megnyugtatja a gyógyuló felet, hiszen ez legalább olyan fontos, mint valakit életben tartani. És ő mindkettőben elég jó. Ezt pedig nem csak azért mondom, mert megmentette az életem."

Mináról és a Y6S2 szezonról a lepel vasárnap este hullik le, és élőben követhetitek a bemutatót, ha a magyar R6S közvetítést nézitek a Rainbow6hu csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!