Csapat nélkül maradt W1oza, DogeFather és Hedsut is - Nincs többé High Coast Esports

Csapat nélkül maradt W1oza, DogeFather és Hedsut is - Nincs többé High Coast Esports

Nem kételkedünk abban, hogy hamarosan új csapatra találhat az ötös.

Nagy reményekkel vágott neki az e-sportnak a svéd gyökerekkel rendelkező, de később már Észak-Amerikában is tevékenykedő Hgh Coast Esports, ők akartak lenni az az e-sport szervezet, ahol minden tökéletesen működik és minden játékosuknak a lehető legjobbat nyújtják. Sajnos az álom véget ért.

Az utóbbi hónapokban már lehetett sejteni, hogy gondokkal küszködnek, hiszen elsőként DotA2, később CS:GO csapatukat is elengedték. Nem telt el sajnos sok idő és máris vége az R6S alakulatuknak is, ami nekünk magyaroknak különösen fáj. Az öt fős R6S különítményben ugyanis három magyar játékosnak is szurkolhattunk, Vince "W1oza" Zsombor és Budai "Hedsut" Szabolcs tavaly ősszel, Juhász "DogeFather" Gábor pedig idén tavasszal csatlakozott a High Coast kötelékéhez.

A csapat remekül teljesített eddig a K&H MN3B Rainbow Six: Siege bajnokságában és a szurkolók legnagyobb örömére, nemzetközi vizeken is egyre nagyobb fegyvertényezőként tartották őket számon. A 30 ezer eurót kínáló Nordic League-ben például a második helyen van a csapat és bár a High Coastnak annyi, a játékosok megtarthatták a spotjukat a ligában.

Ez mindenképpen csábító lehet más szervezeteknek, hiszen Hedsuték nem akarják feladni, az ötös együtt marad, közösen folytatják karrierjüket, éppen új csapatot keresnek maguknak. Egyelőre azonban nem tudni, hogy ki karolhatja fel őket, ahogy azt sem, hogy miként folytathatják szereplésüket a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 3. szezonjában.

Az ex-High Coast Esports teljes felállása:

  • Vince "W1oza" Zsombor
  • Budai "Hedsut" Szabolcs
  • Juhász "DogeFather" Gábor
  • Sebastain "Lurifax" Janliden
  • Daniel "Flexy" Esmail

Frissítés:

A cikk publikálása óta megerősítésre került az információ, miszerint ha az ötös együtt marad, akkor a továbbiakban is láthatjuk majd őket a K&H MN3B R6S bajnokságában. Akár High Coast, ex-High Coast nevén, de persze egy új szervezet is beállhat a srácok mögé, ami esetben K&H MN3B-en is változhat a csapatnevük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!