Kezdődik a K&H MN3B-HO rájátszása, mutatjuk a mai mérkőzéseket!

Kezdődik a K&H MN3B-HO rájátszása, mutatjuk a mai mérkőzéseket!

A Budapest Five és a Necrotic Esport már bebiztosította helyét a Négyes Döntőre, mindenki más viszont még küzd ezért a pozícióért.

Hat hétnyi csoportköri küzdelem után kialakult a K&H MN3B-HO rájátszásának mezőnye. A két darab nyolccsapatos csoportból az utolsó helyezett csapatok teljesen kiestek a bajnokságból, a 7. és 6. helyezettek is, ők viszont a következő szezon kvalifikációjának playoffjából kezdhetik meg a küzdelmet a visszajutásért, míg az ötödik helyezetteket garantáltan újraláthatjuk majd a gyepen, de csak a negyedik szezonban.

A csoportok negyedik vagy annál előkelőbb helyen végző csapatai lépnek pályára a rájátszásban, a mai napon a következő mérkőzések kerülnek terítékre:

A Future Gaming a KmK Esporttal 17:00-kor találkozik, őket követi rögtön a Team Plague és a Thinking összecsapása, majd a győzteságra érkező MTK Budapest vs. SPÁRTAIAK küzdelmét követhetik a kedves nézők, ahol fény derül a Négyes Döntő harmadik indulójára. 20:00-kor a vesztesági elődöntőre kanyarodik rá az adás, végül a vesztesági döntő dönti el, hogy ki lesz a Négyes Döntő negyedik résztvevője!

Izgalmakban nem lesz hiány, a szettek mindegyike Bo7 lesz, így a csapatoknak bőven lesz alkalma megküzdeniük a továbbjutásért! Popcornt, üdítőt kézközelbe, a Hungarian Rocket League Tournaments Twitch csatornája vár mindenkit 16:30-tól, ahol ráadásul most egy nyereményjáték is indul, minden részletet megtalálhattok majd a chaten.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!