A hétvégén elérheti az egyidejű 1 milliós nézettséget a VALORANT Masters Reykjavik?

A hétvégén elérheti az egyidejű 1 milliós nézettséget a VALORANT Masters Reykjavik?

Közel 300 ezer nézővel előzi meg a VALORANT Masters Reykjavik az ESL Pro League 13. szezonját a CS:GO-ban.

Izgalmas hét a mostani a VALORANT szerelmeseinek, hiszen hétfőn kezdődött és javában zajlik még a VALORANT Masters Reykjavik, a játék első igazán nagyszabású LAN versenye. A világ 10 legjobb csapata utazhatott el Izlandra, Reykjavíkba, ahol összesen 600 ezer dollártért játszhatnak.

A csapatok között ott a Fnatic, a Liquid, a Sentinels és a Sharks is, a világ bármely tájáról is kövesse valaki a VALORANTot, ezen a versenyen megtalálja kedvenceit. Ez meglátszik a nézőszámokon is, amik ugyan nem döntenek még e-sport rekordokat, de így is elismerésre méltó, hogy milyen sok nézőt ér el egy viszonylag friss játék, ahol még mindig csak az e-sport alapok lefektetésénél járnak és még mindig nem láttuk, hogy milyen is az, amikor a Riot ténylegesen odacsap az asztalra és e-sport versenyt szervez.

a VALORANT Masters Reykjavik eddigi legnézettebb meccsei

A napokban az egyidejű nézőszám elérte a közel 750 ezres határt. A Liquid és a Version 1 meccse tudott igazán nagyot dobbantani, közel 750 ezer néző követte azt az összecsapást, míg a pár órával későbbi meccset, a Fnatic és a Sentinels ütközetét több, mint 720 ezren látták.

Összehasonlításképp, CS:GO-ban, az ESL Pro League 13. szezonjában a Na'Vi és az MiBR meccse volt a legnézettebb, azt közel 450 ezer ember követte, míg a januári BLAST Premier Global Final 2020 versenyén a Na'Vi és a Vitality mérkőzése volt a legnépszerűbb, több, mint 687 ezer egyidejű nézőnél állt akkor meg a számláló.

a BLAST Premier Global Final 2020 legnézettebb meccsei

Kíváncsian várjuk, hogy ha esetleg a Fnatic vagy a Liquid játszaná a VALORANT Masters Reykjavik döntőjét a Sentinels ellen, úgy megdőlhet-e majd a verseny rekordja? Vajon elérné-e a nézőszám az 1 millió álomhatárt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!