Hirdetés

Véget ért az első RMR hullám, így állnak most a csapatok az őszi Major előtt

A mousesports mindenkit meglepett az EU mezőnyben, míg több nagy csapat csúfos vereséget szenvedett.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. Cowana

Hirdetés

Messze van még az őszi PGL Major, de már mindenki azt a versenyt várja, hiszen 2019 nyara óta nem volt Major tornája a CS:GO-nak. Idén is RMR pontokkal lehet bejutni a versenyre, minden régió három RMR versenyt kap, az összesített legjobbak pedig ősszel Stockholmban is összecsapnak.

Az első etapnak ezennel vége van, minden régióban lezárult a 2021-es első RMR verseny, lássuk, hogy hol melyik csapat volt a legerősebb és, hogy miként is néznek ki jelenleg az RMR tabellák.

CIS, Ázsia és Óceánia

Tengernyi hiba övezte a CIS mezőny első idei RMR versenyét, sokan csalást is kiáltottak, de erről kicsit később. Az ötödik és a hatodik hely sorsa még nincs eldöntve a Na'Vi és az Entropiq között, de az már biztos, hogy az EPIC CIS League tavaszi szezonját a Gambit nyerte, őket pedig a VP és a meglepetésvendég, az Akuma követi a virtuális dobogón. A Na'Vi meglepőmód gyenge volt, de ők valahogy tavaly is így kezdték az RMR szezont, a végére azonban mégis a legjobbak között voltak. A CIS csapatok következő megmérettetése a StarLadder CIS RMR 2021 versenye lesz, ám előtte még el kell ülniük az EPIC League és az EPICENTER körüli balhéknak.

Az óceániai térség ugyancsak a hetekben játszotta első RMR versenyét, az ázsiai csapatok viszont már bőven túl vannak rajta. Ahogy az lenni szokott, igencsak kevés szem szegeződik ezekre a térségekre, az évek alatt egyszerűen lemorzsolódtak a keleti csapatok és még a legerősebbek is fényévekre vannak a magasszintű EU vagy CIS CS:GO-tól. Az őszi Majorön mégis láthatjuk majd néhányukat.

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • esox9 1 hónapja
    gg
    1 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés