Hirdetés

Kialakult a K&H MNEB-HO Négyes Döntőjének mezőnye

Ráadásul a legnagyobb téttel bíró összecsapások biztosították a legnagyobb izgalmakat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: Escape from Tarkov

Hirdetés

Május 29-én került megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 3. szezonjának rájátszása. A 6 hetes csoportkört követően a csoportok 2-4. helyen záró csapatainak adott volt az esély bizonyítani, hogy ott a helyük a Négyes Döntőn.

Alsó ági negyeddöntő

Future Gaming vs. KmK Esport 4-0

Félig-meddig óvatosan kezdett mindkét csapat az elején, még annak ellenére is, hogy történt egy gyors gólváltás az első mérkőzésen. A csapatok a magas iram helyett inkább a rendkívül stabil és konzisztens játékra törekedtek, így az első találkozón hosszabbítás döntött, a Future Gaming javára. A második összecsapáson egy fokkal nagyobbra kapcsolt támadásban a Future Gaming, a KmK játékának gépezetében pedig megjelentek az első homokszemek, amelyek szép lassan akadozóvá tették a csapat játékát és bár még a második mérkőzésen elég kevés, az idő előrehaladtával egyre több egyéni és csapatszintű hibákat is vétettek. A Future Gaming játékában viszont nem voltak ilyen kilengések, így végül így is komoly ütközetben, de megérdemelten jutottak tovább az alsó ági elődöntőbe.

Team Plague vs. Thinking 4-0

A másik negyeddöntő már jóval tempósabb küzdelmet hozott, mindkét csapat igyekezett a lehető legnagyobb nyomást kifejteni ellenfele védelmére. Ám míg a Team Plague jól állta a sarat akár hosszabb ideig is az első meccsen, a Thinkingre ez már kevésbé volt elmondható. A második találkozón is hasonlóan kezdtek a csapatok, ám meg tudta rázni magát a Thinking, és vezettek is 3-2-re, a Team Plague azonban innen hosszabbításra tudta menteni a meccset, a ráadásban pedig ők lőtték a győztes gólt. Az elvesztett mérkőzés talán megzavarta kicsit a Thinkinget, ugyanis a harmadik összecsapáson három gyors góllal nyitott a Team Plague, a játékidő lejártáig pedig már nem vesztették el vezetésüket, csupán annak mértéke változott hol pozitív, hol negatív irányba. Így az életben maradásért kellett játszania a Thinkingnek, de a negyedik összecsapáson már gólt sem tudtak szerezni, ellenben kettőt kaptak, így a Team Plague jutott tovább, és készülhetett a Future Gaming elleni elődöntőre.

Felső ági döntő

MTK Budapest vs. SPÁRTAIAK 4-1

A két csoportmásodik összecsapása tovább emelte a lécet, már ami a mérkőzés tempóját illeti, hosszútávon azonban végül az MTK bírta jobban, és a hajrában lőve a győztes gólt nyerték az első meccset. A második találkozón ki is nyílt a gólcsap, bár az első MTK találatra még érkezett a SPÁRTAIAK egyenlítése, a folytatásban 7 további góllal 8-1-re nyert az MTK. A harmadik mérkőzésre sikerült összeszednie magát a SPÁRTAIAK csapatának, az MTK kis túlzással az előző mérkőzésen meglőtte a harmadik meccsre szükséges gólokat is, a SPÁRTAIAK ezen összecsapáson szépítettek is a szettben. A folytatás is szoros küzdelmet hozott, a negyedik mérkőzés például 0 másodperces góllal dőlt el az MTK javára, és szettpontjuknál, az 5. mérkőzésen is egy góllal múlták felül ellenfelüket, így az MTK a múlt heti veresége után javítani tudott, és őket üdvözölhettük harmadik csapatként a Négyes Döntőn.

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • AndyAoki99 2 hónapja
    Gg
    0 0 Válasz
  • PalFeed 1 hónapja
    Én leszek a legtöbbet kommentelő!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés