A VALORANT legújabb cinematic videója bemutatta a sztori alapjait

A VALORANT legújabb cinematic videója bemutatta a sztori alapjait

Választ kapunk rá, hogy miért lehet két ugyanolyan ügynök a pályán, illetve, hogy hogyan is hatástalanítják a Spike-ot.

A Riot Games a VALORANT megjelenésénél azt ígérte, hogy a játék egy különleges, önálló sztorit fog kapni, amit a Fortnite-hoz hasonlóan szeretnének vezetni, vagyis nem fogják úgy a játékosok szájába rágni a pontos eseményeket, mint teszik azt a League of Legendsnél. Olyan sztori foszlányokat már az elmúlt egy évben lehetett találni a játékról, minthogy egy nem is annyira távoli jövőben játszódik a Földön, illetve a karaktereknek is voltak saját történeteik, de úgy igazából még nem kezdett el összeállni a kép.

A Riot Games tegnap este viszont ezen változtatott, bemutatták a Duality című videót.

A majdnem négy perces videóban először egy sor bevágást láthatunk a világon mindenhol leadott híradásokból, melyeken a talajból kiszakadt Velencét mutatják, illetve az ismeretlen radiantok, Phoenix és Jett ellen adtak ki körözést. Egy ugrás után Killjoyt következik, ahogy Bindon küzd egy ismeretlen ellenféllel, és a Spike-ot próbálja meg hatástalanítani. Phoenix és Viper érkeznek neki segíteni, Phoenix pedig hamar felfedi, hogy ki is az idegen ellenfél... ő maga.

Az alternatív Phoenix bár elmenekül, Killjoy némi segítség után tudja hatástalanítani a Spike-ot, és biztonságban elhagyhatják a zónát. Phoenix természetesen nem érti, hogy mi is folyik itt, Viper csak egy sejtelmes választ ad neki. Végül a videó azzal zárul, hogy az ellenséges radiant csapat összeáll, majd érkezik az igazi válasz; egy párhuzamos Földről próbálják meg elszipkázni a radianite-ot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!