Hirdetés

Visszatérhet olofmeister a FaZe kezdőjébe?

Cold elment, jöhet újra olof?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - Genesis Gaming vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Nem csak torzsi jövője és új csapata tart most minket lázban, de a FaZe és coldzera előtt álló út is. A csapat ugyanis tegnap kispadra tette a brazil sztárt, akinek az utóbbi időben alaposan megkopott a fénye.

Persze a FaZe körül nagy gondok voltak már cold érkezése előtt is, amiken ő sem tudott javítani. Ahelyett, hogy felvirágzott volna a FaZe, csak a mélybe taszította coldzera egyéni teljesítményét, a csapat pedig odáig jutott, hogy a FLASHPOINT 3. szezonjából, két meccs után azonnal ki is estek.

Ezek után sajnos várható volt, hogy nem éli túl az ötös, coldzera kiválásával pedig ez be is bizonyosodott. A kérdés már csak az, hogy mi lesz ezután?

A FaZe következő versenyéig már nincs sok idő. A 2021-es BLAST Premier Spring Final két hét múlva kezdődik, addig szinte lehetetlen olyan új ötödiket találni, olyat aki hamar beletanul a dolgokba és be is tud illeszkedni a csapatba. A kézenfekvő megoldás olof lenne. A svéd legenda korábban is segítette már ki volt csapatát beugróként, idén februárban azonban kilépett a FaZe-ből és azóta sem láttuk őt. 
Most valószínűleg újra visszatérhet, hiszen a rajongók ötletelésén túl, a Dexerto értesülései szerint is a FaZe tegnapi edzésén coldzera helyett már olofmeister vett részt. Olof visszatérése ugyanakkor aligha nyújt majd hosszútávú megoldást a csapatnak.

A FaZe jelenlegi felállása:

 • Håvard "rain" Nygaard
 • Helvijs "broky" Saukants
 • Russel "Twistzz" Van Dulken
 • Finn "karrigan" Andersen
 • Robert "RobbaN" Dahlström (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • BPHMT 1 hónapja
  Cold kifejezetten nagy tűzerőt jelent. Valószínűleg valamilyen brazil csapatnál fog kikötni. Bár elég érdekes, mivel tényleg kifejezetten jó teljesítményt nyújtott az utóbbi időben. Raintől nyílván nem fog megválni a Faze mivel nagyon közel áll az orghoz, Twistzz kifejezetten jó és "új" még, de nem biztos hogy coldot menesztettem volna. Én még mindig azt mondom, hogy Broky nem tud stabil teljesítményt nyújtani, és Karrigant sem feltétlenül értem hogy miért erőltették vissza. Értem, hogy rettentően jó IGL, de skillben messze elmarad a srácoktól már.
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  olof se segítene már sajnos.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés