Visszatérhet olofmeister a FaZe kezdőjébe?

Visszatérhet olofmeister a FaZe kezdőjébe?

Cold elment, jöhet újra olof?

Nem csak torzsi jövője és új csapata tart most minket lázban, de a FaZe és coldzera előtt álló út is. A csapat ugyanis tegnap kispadra tette a brazil sztárt, akinek az utóbbi időben alaposan megkopott a fénye.

Persze a FaZe körül nagy gondok voltak már cold érkezése előtt is, amiken ő sem tudott javítani. Ahelyett, hogy felvirágzott volna a FaZe, csak a mélybe taszította coldzera egyéni teljesítményét, a csapat pedig odáig jutott, hogy a FLASHPOINT 3. szezonjából, két meccs után azonnal ki is estek.

Ezek után sajnos várható volt, hogy nem éli túl az ötös, coldzera kiválásával pedig ez be is bizonyosodott. A kérdés már csak az, hogy mi lesz ezután?

A FaZe következő versenyéig már nincs sok idő. A 2021-es BLAST Premier Spring Final két hét múlva kezdődik, addig szinte lehetetlen olyan új ötödiket találni, olyat aki hamar beletanul a dolgokba és be is tud illeszkedni a csapatba. A kézenfekvő megoldás olof lenne. A svéd legenda korábban is segítette már ki volt csapatát beugróként, idén februárban azonban kilépett a FaZe-ből és azóta sem láttuk őt. 
Most valószínűleg újra visszatérhet, hiszen a rajongók ötletelésén túl, a Dexerto értesülései szerint is a FaZe tegnapi edzésén coldzera helyett már olofmeister vett részt. Olof visszatérése ugyanakkor aligha nyújt majd hosszútávú megoldást a csapatnak.

A FaZe jelenlegi felállása:

  • Håvard "rain" Nygaard
  • Helvijs "broky" Saukants
  • Russel "Twistzz" Van Dulken
  • Finn "karrigan" Andersen
  • Robert "RobbaN" Dahlström (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!