Jill után újabb Resident Evil főszereplő kap skin-t a Rainbow Six: Siege-ben

Jill után újabb Resident Evil főszereplő kap skin-t a Rainbow Six: Siege-ben

A Ubisoft a Rainbow Six Siege kapcsán nem olyan rég már együttműködött a Resident Evil franchise-zal, és most kiderült, hogy újabb skinnel bővül a felhozatal.

Nem is olyan rég, egészen pontosan 2021. márciusában a Rainbow Six Siege-ben egy partnerségnek köszönhetően Zofia átalakult kicsit, és Jill Valentineként is játszhatóvá vált. Most viszont az is kiderült, hogy nem csak ez az egyetlen szereplő köszön majd vissza a szivárványosok között, ugyanis a sorozat másik főszereplője, Leon Kennedy szintén tiszteletét teszi a jövőben.

A Rainbow Six Siege egyik legnagyobb szivárogtatója, killahtree feltöltött egy röpke videót, amelyben egyértelműen látszik, hogy milyen kinézetet kap Leon R6S skinként. Azt azért hozzátennénk, hogy első ránézésre, ha nem tudnánk, hogy ebből az apropóból készült el ez a skin, akkor nem biztos, hogy elsőre felismernénk. A videót pedig a twitter bejegyzésben láthatjátok:

A fentebb látható skint pedig nem más kapja, mint Lion a támadók közül. Érdekessége ennek a projektnek, hogy nem ez az első, és valószínűleg az utolsó együttműködése a Ubisoftnak, hiszen a Splinter Cell mellett a Tomb Raider is kapott már megjelenést az R6S-ben, és az sincs kizárva, hogy további Resident Evil skinek is jöhetnek.

Mivel a Zofia féle Jill Valentine az elitek között van számontartva, így több, mint valószínű, hogy ez is 1800 R6 Creditbe kerül majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!