Jön az R6S-hez is a DLSS támogatás, videón milyen pluszt ad a technológia a játékosoknak

Jön az R6S-hez is a DLSS támogatás, videón milyen pluszt ad a technológia a játékosoknak

A Ubisoft bemutatta mennyivel lesz jobb az RTX játékosoknak, de ehhez ugye kártyák is kellenek.

Az NVIDIA a Computex 2021 során harangozta be az új GeForce RTX 3080 Ti és GeForce RTX 3070 Ti grafikus kártyáit, és emellett még olyan különlegességgel is újfent meglepte a rajongókat, mint a DLSS technológia megjelenése egyes játékokban.

A legnagyobb sláger egyértelműen a Ubisoft címe, a Rainbow Six: Siege volt, amely hamarosan megkapja az NVIDIA DLSS támogatást, ezzel pedig növelni lehet majd a játékon belüli teljesítményt. Ehhez természetesen ezek a kártyák kellenek majd, de ha bármelyik ott figyel a gépben - "szerencsére olcsók és könnyen beszerezhetőek" -, akkor már könnyedén kihozható a 4K-120FPS sebesség, de talán még a 8K 60FPS játékba is bele lehet kóstolni a segítségével. A Rainbow Six Siege-n kívül az NVIDIA a DLSS frissítéseket elérhetővé teszi a DOOM Eternal-hoz és a Red Dead Redemption 2-höz is. Miután a DOOM Eternal kapcsán már a hónap végén megérkezik a DLSS, az R6S és RDR 2 esetében viszont nincs megjelenési időpont megjelölve.

Az NVIDIA a honlapján ennyivel egészítette ki az eseményt:

"Márciusban az Ubisoft elhozta a játékosoknak az NVIDIA Reflex-et a Rainbow Six Siege-be, ezáltal csökkentve a hálózati késleltetést, valamint gyorsítva a játékosok reakcióját, így versenyképesebbé válhatnak. Az NVIDIA DLSS pedig tovább javítja majd a teljesítményt, mivel képes fokozni a renderelés, a felbontás és az effektek minőségét, lehetővé téve a nagyobb részletességű és képkockaszámú játékmenetet, pedig ez korábban nem volt lehetséges."

Az AMD-nek is lesz válasza a DLSS-re, hiszen hamarosan előrukkolnak a FidelityFX Super Resolution (FSR) eljárással, melyet először június 22-én lehet látni működés közben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!