Régiós VALORANT verseny elődöntőjében játszik a HEET a hétvégén

Régiós VALORANT verseny elődöntőjében játszik a HEET a hétvégén

És jó esélyük van a döntőbe jutásra is!

Utolsó versenynapjaihoz érkezett a PLE.GG VALORANT Nations Circuit, a középeurópai csapatok számára rendezett régiós verseny. Az összesdíjazás mintegy kétmillió forint, Magyarországot pedig a méltán népszerű HEET képviseli. 

Az elmúlt hetekben a 8 résztvevő csapat közül mindenki játszott mindenkivel, a legjobb 6 pedig továbbjutott a rájátszásba. A playoffot 3 egymást követő napon lezavarják a szervezők, a HEET pedig az alapszakaszban nyújtott teljesítményének köszönhetően egészen az elődöntőkig repült. Mutatjuk az ágrajzot:

Az Illuminar Gaming és az eSuba pénteki küzdelméből az IHG került ki győztesen, így ma 18:00-tól a PACT velük fog megküzdeni. Ennek a találkozónak a győztese bebiztosítja helyét a vasárnapi nagydöntőben! A Team Sampi és az Invicta Gaming meccsén derült fény a HEET ellenfelére a Team Sapmival fognak megküzdeni a magyar srácok.

A HEET meccse tervezetten 21:00-kor veszi majd kezdetét, azonban ha a PACT és az IHG hamarabb rendezik le a dolgokat, előbb is elindulhat. A tét nem kevesebb, mint a döntőbe jutás, ahol megküzdhetnek a 3425 dolláros főnyereményért!

Tehát, 21:00, Esport2TV HEET vs Team Sapmi összecsapás, gyertek szurkolni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!