5 egyszerű, de nagyszerű tipp a célzás és a reakcióidő fejlesztésére R6S-ben

5 egyszerű, de nagyszerű tipp a célzás és a reakcióidő fejlesztésére R6S-ben

Ezekre alighanem többen is gondoltak már, de így összeszedve tényleg nagyszerű oktató videóként használható fel.

Nem a legkönnyebben megtanulható játékok közé tartozik a Rainbow Six: Siege, mert elég sok dolgot kell milliószor gyakorolni, hogy az ember egyre jobbá váljon. A játékban a lövések pontossága, és a reakció idő fontos, és talán ezt lehet a legjobban gyakorolni, de arra azért érdemes felkészülni, hogy ez is sok-sok órát jelent, ha tényleg érdemi változást szeretne valaki.

Egy játékos összeállított egy öt tippből álló rövid kis videót, amelyben pofonegyszerű tanácsokat ad, miként lehet fejlődni az előbb említett két területen, de tényleg látni fogja mindenki, hogy könnyűek, de kitartás nélkül igazából semmit nem érnek:

  1. Az első tanács arról szól, hogy érdemes egy falon egy pontot találni, és után mozgás közben megpróbálni folyamatosan rajta tartani a célkeresztet. Ilyenkor jobbra és balra érdemes menni, illetve közeledni és távolodni tőle.
  2. A második ötlet, hogy két helyet meglő az ember egy vonalban, és aztán minél gyorsabban megpróbál ugyanodatüzelni felváltva. A lényege, hogy minél gyorsabban, minél pontosabban tegye mindezt
  3. Két objektum között, ami lehetőleg jó ha oszlop megáll az ember, majd úgy fordul meg minél gyorsabban, hogy a celkeresztje egyértelműen az oszlopokat célozza meg.
  4. Egy tetszőleges falon egy tetszőleges pontot egy sorozattal meg kell lőni, majd a fal körül futkorászva kell minél változatosabb szögből azonnal ráfordulni a pontra és leadni a lövéseket.
  5. A magasba kell dobni a drónt és a célkereszttel minél pontosabban kell lekövetni a visszahulló mozgását.

Leírva azonban talán nem minden pont érthető elsőre, így álljon itt az 1 perces videó, amiből teljes egészében leszűrhető, hogy mire gondolt a költő:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!