Megjöttek az első pletykák az Astralis új játékosáról

Ti kit látnátok szívesen Astralis mezben, device helyén?

Nem csak arra várunk, hogy kiderüljön hová igazolt torzsi, de arra is, hogy megismerjük a FaZe új ötödikét, illetve device utódját. A FaZe-hez az első hírek szerint olofmeister csatlakozik majd újra, ám azt nem tudni, hogy csak ideiglenesen, 1-2 verseny erejéig segíti ki volt csapatát vagy hosszabb távú visszatérést tervez a svéd. 

A dánok feje fölött viszont nagy kérdőjel lebeg. Device nem tagja többé a négyszeres Major győztes szervezetnek, az AWP-s tudását pedig nehéz, talán lehetetlen lesz pótolni. Jelenleg dupreeh forgatja az AWP-t, de az Astralis hónapok óta tartó szenvedésén ez sem segít. Kell egy dedikált mesterlövész a csapatba, csak éppen ki?

Az Astralis valószínűleg már ott elakad a keresgélésben, hogy tapasztalt és dán legyen a kiszemelt. Nekik is van utánpótlás csapatuk, ott van az Astralis Talent, de egy ennyire fontos pozícióra valószínűleg nem onnan akarnak felhozni valakit, nem fiatalokkal akarnak próbálkozni hónapokig, hogy aztán rájöjjenek, nem működik még úgy sem a csapat.

Márpedig arra igencsak kevés az esély, hogy az Astralis nemzetközi felállásra váltson. Erről tanúskodnak a legújabb pletykák is, melyek szerint egy jól ismert dán játékos lehet gla1ve-ék kiszemeltje. A most 25 éves Daniel "mertz" Mertz világéletében AWP-s volt és olyan csapatokat járt már meg, mint a Copenhagen Wolves, a Heroic vagy a North. Jelenleg éppen a Nordavindben játszik, de ez hamarosan megváltozhat, amennyiben az Astralis tényleg kivásárolja őt. Tapasztalatból nem lesz hiány az tény, de koránt sem biztos, hogy az ő játéka menti majd meg az Astralist. Továbbá azt sem tudják a források, hogy mertz érkezésével távozhat még valaki a csapatból vagy visszatérnek-e majd a hat emberes felálláshoz.
Rengeteg a parlagon heverő játékos jelenleg, tömöttek az átigazolási listák és a kispadok is. ALEX, cajunb, coldzera, es3tag, ISSAA, kennyS, nawwk, NBK, Nivera, woxic, tarik, junior, csak, hogy néhányat említsünk a legnagyobb nevek közül, akiknek éppen nincs csapata. Ha valamikor, hát most érdemes lehet elgondolkoznia egyes alakulatoknak a nemzetközi felálláson, ilyen lehet például az Astralis, de a Fnaticnak is jól jönne, ha nem ragaszkodnának foggal-körömmel a svéd játékosokhoz.

Az Astralis jelenlegi felállása:

  • Peter "dupreeh" Rasmussen
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  • Lukas "gla1ve" Rossander
  • Emil "Magisk" Reif
  • Lucas "Bubzkji" Andersen
  • Danny "zonic" Sørensen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!