Hirdetés

Végre hivatalosan is bemutatták az új R6 játékot, és megvan az alcíme is

Egy jó ideje ment már az új R6 játék kapcsán a huzavona, de most végre hivatalosan is bemutatta a játékot a kiadó, íme az első videó róla.

Hirdetés

Több, mint egy éve mentek már a találgatások, hogy vajon mi is készül pontosan a Ubisoft boszorkánykonyhájában, miután kiderült készül egy sztoriorientált co-op multiplayer verzió a Rainbow Sixből. Először ez ugye a Quarantine alcímet kapta, de a COVID19 járvány miatt jobbnak látta a kiadó, ha megváltoztatja, majd a kódokban elmerülő érdeklődök a Parasite nevet halászták elő, de ez sem a végleges elnevezése volt az új alkotásnak. A most közzétett trailerből pedig kiderül, hogy valóban másként kell majd erre a játékra hivatkozni, ugyanis ezentúl a Rainbow Six Extraction feliratot kell keresni.

Még a Ubisoft Forward konferenciája előtt, Antoine Vimal du Monteil producer fedte fel az új címet, majd a nagyközönség számára is bemutatták az első hivatalos videót a játékról. A Ubisoft elmondása szerint a játék sokat fejlődött az elsődleges terveket követően és, hogy a játék a Rainbow Six Siege alapjaival készült, de egy modern, taktikai lövöldözős játék lett belőle, ahol a folyamatosan fejlődő idegen fenyegetéssel kell szembenéznie a játékosoknak.

A rajongók tehát kaptak egy „Sprawl” címmel ellátott amolyan filmes előzetest, amelyben sok minden nem történik, de a játék „főszereplője” azért bemutatkozik. Egy parazita kúszik keresztül egy üresen kongó katonai laboratóriumon, majd a végén betör az egyik terembe, ahol, mintha egy nagyobb darab - Orpheus kódnéven futó - idegen életformát igyekeztek volna megvizsgálni, de az most kiszabadul. Alighanem ez a lény lesz az, aki ellen fel kell vennie a játékosoknak a harcot, és hamarosan többet tudunk meg róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • Fr33dl1n3 3 napja
  Most már,szinte szórakoztató a játék körüli macera... Adják már ki! Legyen "Rénbószix kutyafüle". Ennyi. Még mindig (?) a címen maszatolnának?!? Kétlem.
  0 0 Válasz
 • sztichi 3 napja
  wow
  0 0 Válasz
 • RedJonFoxy 3 napja
  Remélem, hogy jó lesz.
  0 0 Válasz
 • Bence77 2 napja
  LOL
  0 0 Válasz
 • Lordminator 2 napja
  Végre
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 2 napja
  Végre
  0 0 Válasz
 • morrison 2 napja
  asd
  0 0 Válasz
 • esox9 1 napja
  finnaly
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés