Végre hivatalosan is bemutatták az új R6 játékot, és megvan az alcíme is

Végre hivatalosan is bemutatták az új R6 játékot, és megvan az alcíme is

Egy jó ideje ment már az új R6 játék kapcsán a huzavona, de most végre hivatalosan is bemutatta a játékot a kiadó, íme az első videó róla.

Több, mint egy éve mentek már a találgatások, hogy vajon mi is készül pontosan a Ubisoft boszorkánykonyhájában, miután kiderült készül egy sztoriorientált co-op multiplayer verzió a Rainbow Sixből. Először ez ugye a Quarantine alcímet kapta, de a COVID19 járvány miatt jobbnak látta a kiadó, ha megváltoztatja, majd a kódokban elmerülő érdeklődök a Parasite nevet halászták elő, de ez sem a végleges elnevezése volt az új alkotásnak. A most közzétett trailerből pedig kiderül, hogy valóban másként kell majd erre a játékra hivatkozni, ugyanis ezentúl a Rainbow Six Extraction feliratot kell keresni.

Még a Ubisoft Forward konferenciája előtt, Antoine Vimal du Monteil producer fedte fel az új címet, majd a nagyközönség számára is bemutatták az első hivatalos videót a játékról. A Ubisoft elmondása szerint a játék sokat fejlődött az elsődleges terveket követően és, hogy a játék a Rainbow Six Siege alapjaival készült, de egy modern, taktikai lövöldözős játék lett belőle, ahol a folyamatosan fejlődő idegen fenyegetéssel kell szembenéznie a játékosoknak.

A rajongók tehát kaptak egy „Sprawl” címmel ellátott amolyan filmes előzetest, amelyben sok minden nem történik, de a játék „főszereplője” azért bemutatkozik. Egy parazita kúszik keresztül egy üresen kongó katonai laboratóriumon, majd a végén betör az egyik terembe, ahol, mintha egy nagyobb darab - Orpheus kódnéven futó - idegen életformát igyekeztek volna megvizsgálni, de az most kiszabadul. Alighanem ez a lény lesz az, aki ellen fel kell vennie a játékosoknak a harcot, és hamarosan többet tudunk meg róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!