Minden, amit a VALORANT közelgő új ügynökéről tudunk

Minden, amit a VALORANT közelgő új ügynökéről tudunk

Tűkön ülve várjuk már a 16. ügynök megjelenését.

Eredetileg az Episode 2 Act 3-ra volt betervezve a VALORANT 16. ügynökének megjelenése, ezt azonban eltolták a fejlesztők. Egyrészt szomorú, sokan vártuk már az új karaktert, másrészt viszont izgalmas is, hiszen így még több idejük van dolgozni az ügynökön, lehet, hogy egy még stabilabb és jobb képességekkel rendelkező karaktert kapunk majd.

De ki is lesz ő? Eddig talán ezt az ügynököt borítja a legnagyobb köd, hosszú hetekig semmi sem szivárgott ki róla és a fejlesztők sem voltak olyan jó fejek, hogy infókat dobáltak volna. Végül csak megtört a jég, és jött egy-két nyom, például egy kódnév. Grenadier, egyelőre ezen a néven fut az új karakter, de a végleges neve aligha ez lesz majd.

Arra viszont ez pont elég, hogy a képességeire következtessünk. Hiszen mi másért lenne Grenadier a kódneve, ha nem gránátokkal segítené majd csapatát és hátráltatná az ellenfeleket? Úgy tűnik Raze után újabb gránátokkal készülnének a fejlesztők. Ez viszont sokaknak nem tetszik, főleg azok után, hogy "a VALORANTban nem a képességekkel fragelsz" és, hogy mindenki a háta közepére sem kívánja Razet. Mégis, az új ügynök egyelőre úgy néz ki, hogy ontja majd magából a robbanóanyagot.

Később a játék új pályáján, Breezen is megjelent néhány nyom, amik persze nem árulnak el részleteket csak még jobban felcsigázzák a játékosokat. A teleport melletti "arrival imminent" felirat az új ügynök érkezését jelentheti, a Radiant ládából kiálló kés pedig annak egyik képességére utalhat. A teljes kép persze még így sem áll össze.
És hogy mikor számíthatunk az új karakter megjelenésére? Több, mint valószínű, hogy az Episode 3 Act 1 idején, ami a mostani tervek szerint június 22-én kezdődik majd.

Nevezz a K&H MN3B VALORANT nyílt Osztályozó Kupáira még ma!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!