K&H MN3B LoL: Kizárták a LvL Up Esport csapatát a bajnokságból

K&H MN3B LoL: Kizárták a LvL Up Esport csapatát a bajnokságból

Felhasználói fiók megosztása történt a LvL Up Esport csapatában, kizárás és a már megszerzett pontok nullázása lett a következmény. 

Hivatalos úton óvást nyújtott be a K&H MN3B League of Legends mezőnyének egyik csapata, amelyben megvádolták a LvL Up Esport szervezetét felhasználói fiók megosztásával. A versenybírók elé került ügy kivizsgálása lezárult, a meghozott döntés értelmében a LvL Up Esport csapatát kizárták a K&H MN3B LoL 3. évadából, az eddig megszerzett pontjaikat és nyereményüket lenullázták.

Szervezői döntés

"A felhasználói fiók megosztására vonatkozó vád bizonyításra került, ezt pedig a szervezők tudatos megtévesztésére vonatkozó szándékkal történt, ami az arra való belátással, hogy ez a tabella szempontjából a lehető legkritikusabb időpontban történt a  LvL Up csapatának kizárását, annak teljes bajnoki pontjainak nullázását vonja maga után. A kivizsgálás alatt mindkét fél megfelelő mennyiségű időt kapott arra vonatkozóan, hogy az összes rendelkezésre álló információt megossza a szervezőséggel, így további bizonyítékokat egyik fél részéről sem tudunk elfogadni. 

Az ügyet a továbbiakban a HUNESZ Fegyelmi Bizottsága fogja vizsgálni. "

LvL Up Esport kizárásának következményei

Mivel a csapat minden eddig lejátszott meccsének eredményét törölték, átalakul a tabella. A Team Plague első helyét nem veszélyezteti semmi, a Lenovo Legion Honvéd is örülhet az alapszakasz dobogó második fokának. Kubuék mögött azonban hatalmas változások történtek az újraalkotott tabellán.

  1. Team Plague - 33 pont
  2. Lenovo Legion Honvéd - 21 pont
  3. Golden Fox Esport - 18 pont
  4. Wonder Stag Esports - 15 pont és a KMK Esports - 15 pont
  5. helyezett csapat nincs
  6. Illés Akadémai Spirit - 12 pont
  7. Afterglow Esports Egyesület - 12 pont

A WSE és a KMK között, valamint az IAS és AGW között pontegyenlőség alakult ki. Utóbbi két csapat esetében a sorrendet el lehet dönteni az alapján, hogy melyik együttes nyert több mérkőzést az alapszakasz második részében (2. tiebreaker szabály). A WSE és KMK között azonban minden egyenlő, így tiebreaker meccsre van szükség, ami a jövő heti rájátszásról dönt.

A Final Four mérkőzései június 15-én kezdődnek az elődöntőkkel, a bronzmeccset június 16-án, a finálét június 17-én rendezik meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!