Alt+Tab buktatta le élőben a stream snipert, repült is a banhammer

Alt+Tab buktatta le élőben a stream snipert, repült is a banhammer

Van, aki okosan csal és van, aki úgy, mint S2AVal.

Sok minden megengedett a Twitchen, de a csalás, köztük a stream-snipe pont nem az. És milyen jó, hogy nem az, biztosan találkoztatok már ti is olyan streamerrel, akinek elment a kedve az egésztől azért, mert folyamatosan lecsalták, valaki folyamatosan az adását követte és az alapján minden lépésére fel volt készülve az adott játékban. Az FPS játékosok különösképpen szenvednek ettől.

Így járt nemrég a Team Synergy VALORANT csapatának egyik kontent gyárosa is. Egy apró, feltörekvő Streamer és Youtuber volt az ellenfél csapatában, aki feltűnő módon fel volt készülve minden helyzetre, az ellenfél minden pozícióját tökéletesen ismerte, mindig hiba nélkül, tökéletesen peekelt és használt a képességeit. Diaamond már meccs közben is stream-snipernek bélyegezte az S2AVal névre hallgató srácot, aki néhány kör után le is buktatta magát.

Az Alt+Tab csodálatos találmány a PC-s játékosoknak, kivéve ha buta stream-sniper vagy, mert akkor úgy jársz, mint S2AVal. Tökéletesen látszódott, hogy valóban nézi Diaamond streamjét, valóban onnan cseni el az információkat.

Szerencsére nem kellett sokat várni rá, S2AVal kapta a jól megérdemelt banját. A közösség szerint bőven kijárt már ez neki, nem Diaamond volt az első, akit pusztán kedvtelésből csalt le élő egyenes adásban.

Nevezz a K&H MN3B VALORANT nyílt Osztályozó Kupáira még ma!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!