K&H MN3B LoL: Szavazd meg te, hogy ki volt az alapszakasz MVP-je!

K&H MN3B LoL: Szavazd meg te, hogy ki volt az alapszakasz MVP-je!

A szakmai csapat már döntött, most itt a lehetőség, hogy te válaszd ki a K&H MN3B LoL alapszakaszának legjobb játékosát.

Fej-fej mellett haladt a célvonal felé Paresz és Coatpustmain, a Team Plague csapatának két bajnoka, azonban csak egyikük szakíthatta át elsőként a szalagot. A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 3. évadában a League of Legends alapaszakaszában nyújtott kimagasló teljesítményéért Paresz kapta meg az MVP-nek járó virtuális trófeát, azonban most ti is eldönthetitek, hogy jó helyre került a díj. Szavazzátok meg a cikk alján, hogy ki volt a legjobbak legjobbja az elmúlt hónapokban!

Jelöltek, avagy az All-Pros LoL team tagjai

1. jelölt: Vioreleeee (Team Plague)

Az egész alapszakasz messze legstabilabb támogatója volt Vio, aki Braum választásaival rengeteg boldog pillanatot okozott Kiszének és a PLG rajongóknak.

2. jelölt: Kisze (Team Plague)

Halálos Varusával nemcsak az ellenfeleket, hanem a sárkányokat is aprította. Néha kicsit eltűnt a meccseken, de statisztikáira nem lehet panasz.

3. jelölt: Meight (Team Plague)

Magyarország legeredményesebb középső ösvényese valódi hősóceánnal rendelkezik, nem véletlen tudott a PLG mindig építeni Meight játékára.

4. jelölt: Paresz (Team Plague)

A szakmai csapat Pareszt hozta ki győztesként, azonban most a ti kezetekben van a díj sorsa. Nocturne választásai annyira jól működtek, hogy bőven megértek már egy korai tiltást az ellenfeleknek.

5. jelölt: Coatpustmain (Team Plague)

Románia tankja a "gyenge oldali" felső ösvényesek választások miatt néha kimarad az akciókból, de brutálisan hatékonyan csinálja, amit elvárnak tőle.

6. jelölt: Kubu (Lenovo Legion Honvéd)

Igazi showmanként vitte a hátán a Lenovo Legion Honvéd csapatát, látványos megmozdulásai mellett a statisztikáira sem lehet igazán panasz.

Zárásként egy friss hírt szeretnénk megosztani veletek. A KMK Esports és a Wonder Stag Esports csapata tiebreaker meccsen döntötte el, hogy melyik csapat küzdhet meg az elődöntőben a Team Plague-gel. Az izgalmas, 37. percig tartó összecsapást végül a KMK Esports nyerte, Sk1nzor és Meight párharcára készülhettek június 15-én a késő délutáni órákban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a K&H MN3B LoL alapszakasz MVP-je?