K&H MN3B-HO: Öveket becsatolni, popcornt bekészíteni, kezdődik a Négyes Döntő!

K&H MN3B-HO: Öveket becsatolni, popcornt bekészíteni, kezdődik a Négyes Döntő!

A mai napon fény derül a 3. szezon végső győztesére.

2021. március 20-án vette kezdetét a K&H Magyar Nemzeti-Esport Bajnokság – Hungarian Open 3. szezonja, az első nyílt selejtezővel. Közel három hónapnyi ádáz küzdelem után már csak 4 csapat maradt talpon, közülük fog végül kikerülni a tavaszi szezon bajnoka. Vessünk is egy pillantást az ágrajzra:

A csapatok egy vigaszágas-kieséses rendszerben fognak összecsapni, elsőként a B csoport élén záró Budapest Five lép pályára az A csoport harmadik helyezett csapata, a rájátszás alsóágán továbbjutó Future Gaming ellen. Őket követi az A csoport első helyezettje, a Necrotic Esport, ellenfele pedig ugyanezen csoport másodikja, a rájátszás felsőágán kvalifikáló MTK Budapest lesz. Ezt követően az első két szett eredményétől függ a további párosítások résztvevői.

Az első szettre 13:00 órakor kerül sor, a Nagydöntő pedig 18:00 órakor kezdődik (menetrend szerint). Amennyiben az a csapat nyer, amelyik a vesztes ágról érkezik, úgy abban az esetben a Grand Final résztvevői még egyszer összecsapnak, és az a szett már végképp eldönti, ki lesz a bajnok. Mérkőzésekből pedig végképp nem lesz hiány, ugyanis minden szett kivétel nélkül Best of 7 formátumban kerül lejátszásra.

A Hungarian Rocket League Tournaments Twitch csatornája így minden érdeklődőt nagy szeretettel vár 12:15-től, ahol ráadásul egy nyereményjátékon is részt vehettek, erről minden információt a „!nyereményjáték” parancs beírása után megtalálhattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!