Retro - Emlékeztek mikor Shroud sok nézőt vesztett a Mixer miatt, mégsem járt rosszul?

Retro - Emlékeztek mikor Shroud sok nézőt vesztett a Mixer miatt, mégsem járt rosszul?

2019-ben több nagy streamert is megszerzett magának a Mixer, és akkor úgy tűnt hosszútávon fenntartható ez az üzleti modell, de hiába Shroud megszerzése, nem működött a dolog.

Már két évvel ezelőtt is a Twitch egyik legnépszerűbb streamere volt Michael “Shroud” Grzesiek, aki akkor kapott egy visszautasíthatlan ajánlatot és Ninját követve egy pillanat alatt eltűnt a platformól, majd a Mixerre költözött át. Ez számára az első ránézésre biztosan rengeteg pénzt hozott a konyhájára, hosszútávon azonban kiderült, hogy nem lesz igazán jövedelmező számára. A több éves szerződés néhány évig elvileg több, mint biztos megélhetést nyújtott volna számára, azonban a váltás miatt elvesztette nézőinek 85%-át. A Stream Metrics adatai szerint a korábbi professzionális Counter-Strike: Global Offensive játékos követői közül a legtöbben nem pártoltak át vele együtt a Mixer oldalára, de a korábbi cikkünkből a teljes sztorit megtudhatjátok, és azt is, hogy milyen sokan nem követték őt az új oldalra, hiába imádták már akár évek óta a munkásságát és adásait.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!