Bondik beperelheti korábbi csapatát!

Nagyon nem áll jól a Winstrike szénája.

A tier 2-es orosz csapatokkal nagyon nincs rendben valami. Újabban az Akuma került célkeresztbe, sokak szerint lecsalták az év első CIS RMR versenyét, de ex-játékosaik évek óta veszekednek már a QBF és a Winstrike szervezetével is.

A Winstrike-ról például legutóbb akkor hallottunk, amikor játékosaik és az edző is fogták magukat, felálltak az asztaltól és se szó, se beszéd, otthagyták a csapatot. Szerződésszegésre hivatkozva mind a hatan leléptek, a Winstrike hoppon maradt, a játékosokat pedig az Entropiq karolta fel.

Azóta se tudni többet az ügyről, de valószínűleg a pénzekkel voltak gondok, hiszen azzal már korábban is meggyűlt a baja a Winstrike-nak. DeadFox régi csapattársa, bondik is rég óta vitatkozik már a csapattal, állítása szerint több havi fizetéssel tartoznak neki. Ennek kifizetése a mai napig sem történt meg, bondik ezért új eszközhöz folyamodik.

Pár napja van a Winstrike-nak, hogy rendezze a számláját, ellenkező esetben bondik a bíróság elé viszi az ügyet. Korábban volt, hogy megszólalt a Winstrike is, és persze tagadtak, mindent, most azonban nem kommentálták még bondik bejegyzését. Kíváncsian várjuk az ügy folytatását, ha bondik valóban beperli majd korábbi csapatát, az bátorságot adhat másoknak is. Ott van például a Na'Vi irányítója, Boombl4, akinek a Quantum Bellator Fire tartozik több hónapnyi fizetéssel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!